Dodaj do ulubionych

urodziny 5 latki

10.05.12, 22:51
Dziewczyny mam gorącą prośbę macie godne polecenia miejsce na zorganizowanie urodzin dla 5 latków. Mogą byc jakieś pracownie, sale zabaw lub inne przybytki. Interesuje mnie W-wa Mokotów, Centrum.Odpada pracownia plastyczna przy Czerniakowskiej. Liczę na Was smile
Obserwuj wątek
    • jolas75 Re: urodziny 5 latki 23.10.12, 17:42
      Ja robiłam na Bemowie dla mojego 5 latka bo kulkowni mam dosyć.
      2,5 godziny z animatorem, wybawione, nie spocone i coś mądrego robiły a nie
      ganiały jak małpki w klatce.
      www.alefun.pl
      • cleoparty Re: urodziny 5 latki 05.11.12, 12:23
        Zapraszam do sklepu www.cleopartyshop.pl. Podsuniemy kilka pomysłów na domowe kinder party. Nie obce są nam przyjęcia tematyczne: pirackie, hawajskie, kowbojskie i inne. Kinder bal urozmaici strzelający balon w którym znajduje się ponad 100 małych baloników.
      • gugu2008 Re: urodziny 5 latki 05.11.12, 13:59
        hej my robiliśmy urodziny w Hulakula,było super,fajne zabawy organizowane przez animatorów.
        • kasiek804 Re: urodziny 5 latki 22.11.12, 15:24
          Mój synek też bawił się na imprezie koleżanki w Hulakula wrócił cały umalowany a buzia to mu się nie zamykała, przez dwa dni opowiadał, co się tam nie działo, myślę, że dla takich maluchów, to fajne przeżycie, dlatego też czasami warto im ulecwink Pozdrawiam Ciepło K.
          • olenka843 Re: urodziny 5 latki 03.12.12, 11:28
            Jeżeli chodzi o atrakcje dla dzieci, to naprawdę w Hulakuli mają bardzo wysoki poziom, najważniejsze, że dzieciaki są mega zadowolonesmile
        • olenka843 Re: urodziny 5 latki 02.12.12, 18:58
          Hej, ja tez organizowałem mojej córce urodzinki w Hulakula, dzieciaki były zachwycone, do tej pory to miło wspominamysmile
        • kasiek804 Re: urodziny 5 latki 03.12.12, 11:43
          Mój dzieciaczek tez był zadowolony z zabaw w hulakuli, mają fajne pomysły i potrafią zająć sie dziećmi.
          • aaartystka Re: urodziny 5 latki 07.12.12, 12:28
            a ja gorąco polecam www.kidfun.pl/
      • klubkameleon Re: urodziny 5 latki 20.08.15, 20:04
        EXTRA URODZINY dla DZIECI na BEMOWIE już od września 2015 rusza nowa placówka na BEMOWIE !!!
        www.klub-kameleon.com Wspaniała zabawa, konkursy, disco, tańce, efekty świetlne, lasery, x box, muzyka, szalone i uśmiechnięte animatorki. SUPER IMPREZA dla DZIECI i NASTOLATKÓW już od 450 zł / do 20 dzieci. GRATIS: świecące bransoletki dla dzieci, drobny poczęstunek dla dzieci a dla rodziców kawa i herbata. Zapraszamy do rezerwacji terminów 504 170 803
    • mamala2 Re: urodziny 5 latki 06.11.12, 10:37
      Co prawda na 5. urodziny córeczki Kasi jest nieco za późno, ale może na 6.?

Polecam midiKiddy na Ochocie.
    • mamamanki Re: urodziny 5 latki 05.02.13, 17:43
      my właśnie sprawdzamy, robimy podobne poszukiwania i moi znajomi bardzo polecają Tarabuka. Imprezy są w sali pełnej książek - to troche takie magiczne miejsce. I z tego co wiem -zabawy są naprawdę nietuzinkowe, animatorki reagują na potrzeby grupy, a na koniec udostępniają wielkie pudła ze strojami do przebieranek. Rodzice w tym czasie mogą pogadać przy kawce albo zrobić zakupy książkowe, bo to jest normalna księgarnia też. My już zrobiliśmy tam wstępną rezerwację. a na ich stronie są jakieś szczegóły, jakby co www.tarabuk.pl
    • littlechefwarsaw Re: urodziny 5 latki 09.09.15, 18:08
      Zapraszamy na urodziny do studia gotowania dla dzieci Little Chef na Mokotowie. Organizujemy przyjęcia, w trakcie których dzieci przygotowują wybrane przez siebie menu, świetnie się przy tym bawiąc, a potem delektując się owocami pracy. Zapewniamy profesjonalny zespół, zdrowe przepisy i dobrą zabawę. Więcej na www.littlechef.pl .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka