asia_rem 20.09.12, 14:34 Witam, czy może mi ktoś polecić dobrego stomatologa dziecięcego w Wawce? Będzie to pierwsza wizyta moje córeczki ( ma 2,9 miesięcy) i chciałabym aby wypadła dobrze i żeby się mała nie zraziła. Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_niusia Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 20.09.12, 15:11 Polecam korzystanie z wyszukiwarki, było wiele wątków tego typu, np: forum.gazeta.pl/forum/w,611,129123225,132158058,Re_stomatolog_dzieciecy_Warszawa.html forum.gazeta.pl/forum/w,611,125966385,125968795,Re_dentysta_Warszawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
franiola Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 26.09.12, 21:18 .Super podejście do dzieci.Lekarz super tłumaczy dziecko ogląda bajkę a na koniec dostaje nagrodę www.facebook.com/FeeldentJakubFilipowicz/info www.feeldent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
malgokar Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 18.01.13, 15:35 Witam, bardzo polecam Gabinet Stomatologii Dziecięcej Stomyk na Gocławiu. Gabinet bardzo przyjazny dziecku, fantastyczna atmosfera, bardzo konkurencyjne ceny. Serdecznie polecam. Podaję adres gabinetu: www.stomyk.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
aksa00 stomyk 13.03.13, 13:49 Niestety jak na warunki lokalowe ceny są mało konkurencyjne. Poczekalnia to 1 -2 metry kwadratowe, dziecko siedzi, czeka przy otwierających się drzwiach wyjściowych i słucha krzyków z gabinetu obok. A ceny takie jak w okolicznych klinikach denstystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
malgokar Re: stomyk 10.04.13, 13:49 no nie wiem czy ceny takie wysokie... za lakierowanie wszystkich ząbków mlecznych u dziecka zapłaciłam 50 zł. To 50 % ceny w porównaniu z gabinetami obok. Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: stomyk 06.07.13, 18:10 Nie rozumiem po co płacić ,skoro jesteście ubezpieczeni nalezy się leczenie ząbków dzieci na nfz. Ja za lakierowanie mlecznych i stałych zębów u córki nie płaciłam nic.Na ul Różanej,chodzimy do dr Wasik. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolatre Re: stomyk 17.04.13, 18:07 Ja chodzę tam z synem! Atmosfera bardzo przyjazna dla dzieci! Drzwi otwierające się jakoś mi nie przeszkadzają. A krzyk w większości gabinetów słychać, bo nasze małe pociechy mają mocne głosiki P.S ostatnio jak mój syn dostał nagrodę, to widziałam jak go duma rozpiera-miłe uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacanurtutjaca Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 26.02.13, 14:48 www.primadent.com.pl , gabinet na Targowej 67 jest przystosowany do dzieci, z naciskiem na tych najmniejszych pacjentów Moja córka miała tu niedawno pierwszą wizytę, której chyba ja bardziej się bałam ze względu na fakt, iż moja mała jest bardzo uprzedzona do lekarzy i panikuje na ich widok. Na szczęście obyło się bez histerii, bo pani stomatolog, zanim przystąpiła do „akcji”, porozmawiała, opisała na tyle fajnie, że córcia sama bez zmuszania siadła na fotel. To był przegląd, jednak w niedługim czasie wybieramy się na pierwsze borowanko. Córcia została wprowadzona już w temat i… nie może doczekać się spotkania, bo będzie wybierać kolor plomby i misia w nagrodę Podejście do dzieci super, metody leczenia też super. A gdyby były problemy mają specjalny gaz rozweselający dla dzieci, który jak mi powiedziano usuwa barierę strachu przed zabiegiem Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
annamalecka78 Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 01.07.13, 13:16 Widziałam, że oferują jakieś karty rabatowe na zabiegi. Opłaca się to? W sumie 35 zł, za kartę, to nie dużo, ale w sumie nie wiem , czy to jest na cały rok no i czy te zniżki są na wszystkie zabiegi? Czy może jest tam jakiś kruczek…Jak macie jakieś info to podrzucie, bom zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacanurtutjaca Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 04.07.13, 07:43 Nie, nie ma kruczków, sama mam taką kartę i naprawdę się opłaca 30 % zniżki piechotą nie chodzi a przy droższych zabiegach to naprawdę wychodzi atrakcyjnie. Nie można niesyty łączyć karty z promocjami… Po co mieli by robić przekręty? To szanujący się gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
sumatra.1 Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 26.02.13, 17:34 My od lat chodzimy do p. dr Łukaszczyk w Prywatnym Instytucie Zdrowia na Sobieskiego, niby nie jest stricte stomatologiem dziecięcym, ale ma super podejście, jest delikatna i moje dzieciaki chodza do niej od czasu kiedy mieli ok. 3 lat. Ja też do niej chodzę i tylko jej się nie boję Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 10.04.13, 19:55 Ja polecam STOM na Wiktorskiej, na Mokotowie - może i drogo, ale znakomici dentyści i najnowszy sprzęt. Chodzimy całą rodziną, przeglądy są za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolatre Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 17.04.13, 18:02 Ja chodzę z synem koło domu na ul. Abrahama 2b. Miła atmosfera i przeglądy też są za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
mag.ia Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 06.07.13, 08:10 my chodzimy do Citident na Młynarskiej , jest tam cudowna Pani Ania i jej opowieści ... a wczoraj byliśmy w Elefant na Ursynowie tam po dormicum (uspokajacz) leczyła Pani Iwona i asystentka Pani z Woli. Polecam obydwa gabinety . Pozdrawiam Mama Bartka z Bemowa Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 06.07.13, 18:13 Polecam przychodnie na Różanej,leczenie w głównej mierze na nfz,lakierowanie zębów u dzieci za darmo ! A jak ktoś chce płacić to polecam stomatologa na ul Obrzeznej/Kłobuckiej ,tam jest odpłatnie ale jest fajny młody lekarz z super podejściem do dzieci,Krzysztof Ofczarski. Moja córka tam chodziła i bardzo lubiła tego stomatologa. Nie ma kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-aka Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 27.10.13, 14:28 Hej, a jak sie nazywa dokładnie ten gabinet na różanej? Bo tam jest kilka, a nie chciałabym trafic do innego, skoro już taki zachwalany jest ten z dr Wasik. Mój synek za miesiąc skończy 2 latka. Ząbki są chyba ok, ale chciałabym już mieć pierwszą wizytę za sobą, no i skoro wspólpracują z NFZ, to tym bardziej jestem zainteresowana lakierowaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_nawrocki Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 04.10.16, 16:35 My razem z moim synem Wiktorem chodzimy do Pana Krokodyla na ul. Ząbkowskiej. Personel bardzo przyjaźnie nastawiony do dzieci, Wiktor jak jeszcze był mały miał wizytę zapoznawczą, gdzie mógł "pobawić" się (oczywiście pod kontrolą) urządzeniami dentytycznymi, wybierać kolorowe plomby. Odpowiedz Link Zgłoś
7zatroskana Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 27.01.17, 22:42 no to jest własnie super sprawa. Ja na takie spotkanie adaptacyjne poszłam z synkiem do profemedu. Mały był zachwycony. pozwolił nawet obejrzec zabki szkoda, że nie było czegos takiego jak starszy zaczał chodzić albo na zlego stomatologa trafiliśmy. No ale coz za tydzien mamy jeszcze jedna adaptacje i zaczynamy, ale jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
s-gos Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 28.06.17, 23:13 My chodzimy z dziećmi do naszej pani dentysty i, pani Dominiki Romanik, przyjmuje na Powiślu, ma genialne podejście do dzieci i jest naprawdę dobrym ortodonta. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbine_25 Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 30.06.17, 18:09 Pani Dominika Romanik przyjmuje w klinice na ulicy Radnej 2/4 Odpowiedz Link Zgłoś
olo89 Re: Stomatolog dziecięcy Warszawa 28.02.21, 16:04 Jeśli szukasz stomatologów z dobrym podejściem do dzieci mogę polecić Ci stomatologów z Eurodental. Odpowiedz Link Zgłoś