czarrrna 10.07.04, 19:21 Szukam dobrej szkoły angielskiego (tylko nie Helen Doron!!!) dla 4 latki w Warszawie.Lub korepetycje u nauczyciela ,który ma doswiadczenie z małymi dziecmi, Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nooleczka Re: Gdzie na angielski z 4 latkiem 16.07.04, 14:10 A dlaczego "tylko nie Helen Doron"? Odpowiedz Link Zgłoś
czarrrna Re: Gdzie na angielski z 4 latkiem 20.07.04, 10:26 Dlatego nie Helen Doron gdyż jest nie jest to efektywna metoda zwłszcza dla maluchów każdy po odpowiednim kursie może taką szkołę otworzyć (było kilka wątków na ten temat na forum English only-kliknij w wyszukiwarce na tym forum Helen Doron a sama zobaczysz opinie na temat tej szkoły).Ja w sprawie tej metody rozmawiałam z kilkoma lektorami języka angielskiego - każdy mi ją odradził...z wielu powodów. Pozdrawiam, Czarna Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: Gdzie na angielski z 4 latkiem 19.07.04, 15:23 Czesc, w Belitz maja grupy od 4-rech lat (ale wiem to tylko z ich strony internetowej). Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: Gdzie na angielski z 4 latkiem 19.07.04, 15:25 Jak bys sie czegos wiecej dowiedziala o Berlitz (np. rozmawiala z nimi osobiscie) to prosze daj znac Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
violik Berlitz 21.07.04, 10:36 dzisiaj zadzwoniłam - lekcje pokazowe od września podaję stronkę: www.berlitz.com/BerlitzTools/GlobalDirectory.htm?strPage=public_location_list&city_id=183?ISO=pl¤t_language_id=12 Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: Berlitz 22.07.04, 14:26 Bylam w Berlitzu na Towarowej. Wrazenie dobre, jedynie uwazam, ze za materialy (plecaczek i ksiazeczki) buli sie jak za zboze. Bede szla na lekcje pokazowa we wrzesniu (corcia 5 lat), a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
violik Re: Berlitz 23.07.04, 22:53 Towarowa - to znaczy centrum Jupiter? Ja też się tam wybieram od września z córcią (5lat)To może razem. Zainteresowała mnie ta cena, bo Pani w ogóle przez telefon omijała ten temat i ciągle powtarzała, że będzie wiadomo we wrześniu. To ile sobie zyczą? Daj znać. Jak chcesz, to napisz na priv: violik@gazeta.pl Pozdrawiam, Violik Odpowiedz Link Zgłoś