Dodaj do ulubionych

gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE???

18.02.05, 13:06
Witam;
prosze o informacje z numerem tel., jesli to mozliwe, gdzie mozna
skonsultowac kardiologicznie miesieczne Malenstwo? (szmery w serduszku)
dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • malgra Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 18.02.05, 15:17
      my chodzimy do Medservice, ul Swiętokrzyska 18, tel 8299258. do dr Magdy
      Marzinek. Za wizyte,konsultacje, echo i ekg 140 zł.
      • grazbed Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 18.02.05, 15:39
        Ponoć najlepszą kardiologię w Warszawie mają w Szpitalu Litewskim - tak
        przynajmniej twierdzi nasz pediatra, który jest "sławą pediatryczną". Narazie
        jeszcze nie przetestowałyśmy ale tam właśnie się wybieramy.
        • mama_szefusia Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 21.02.05, 09:24
          Myśmy byli na Litewskiej, bo też polecono nam to jako najlepszy ośrodek
          kardiologiczny dla dzieci w Warszawie.
          Trudno mi powiedzieć czy rzeczywiście są tacy dobrzy, bo synek miał, jak się
          okazało, problem banalny.
          Natomiast organizaja pracy w przychodni specjalistycznej jest odstręczająca.
          Wszystkie dzieci zapisywane są na tę samą godzinę co skutkuje w wielogodzinnym
          koczowaniu pod gabinetem nawet mam z kilkumiesięcznymi maluszkami. Nic nie
          wiadomo, kolejność przyjęć w gabinecie jest tajemnicą, nie wydają wyników echa
          serca. Dla nas był to spory problem, ponieważ synek był konsultowany przez
          wielu specjalistów, którzy chcieli znać wyniki. Nie wystarczało im (i słusznie)
          moje ustne zapewnienie, że echo wyszło dobrze. Skończyło się to powtórzeniem
          badania w innej przychodni.

Pozdrawiam
          Ola mama Jasia
          • grazbed Do mamy_szefusia 21.02.05, 11:29
            .....na Litewskiej....najlepszy ośrodek kardiologiczny dla dzieci w Warszawie.
            Natomiast organizaja pracy w przychodni specjalistycznej jest odstręczająca....

Dzięki za cenne uwagi donośnie organizacji, wobec powyższego się tam jednak nie
            wybierzemy. Na szczęście nasz problem też wydaje się banalny, raz słabiej raz
            mocniej wyczuwalne szmery w sercu, podobno na tle rozwojowym.

Pozdrawiam
            Grażka
            • mama_szefusia Re: Do mamy_szefusia 21.02.05, 13:52
              U nas było to samo - szmery niewinne - tak to się ładnie nazywa
    • wana Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 18.02.05, 15:42
      dr Kurzpa, ul. Koszykowa (ta wojskowa przychodnia), telefonu nie pomnę, ale u
      zdrowych dzieci podają. Kapitalny facet, z dobrym podejściem do dzieci,
      zwłaszcza małych.
      Pozdrawiam
      wana
      • wana Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 18.02.05, 15:43
        Sorry, oczywiście - dr Kurzępa.
        wana
    • agadj Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 18.02.05, 21:45
      bardzo dziekuje
    • dzidek72 Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 19.02.05, 15:19
      Witam. Przeczytałam prośbę i mogę polecić dwóch lekarzy, którzy są kardiologami
      dziecięcymi. Obydwoje to panie; pierwsza to pani doktor: dr Dangel - przyjmuje
      w prywatnej poliklinice "Diagmed" (specjalizuje się w echo) tel. 849-88-37, a
      dróga to pani dr. Śmiegowska - przyjmuje u "Damiana" tel. 566-22-22. Proponuję,
      abyś wybrała się do kardiologa - pediatry, bo podobno kardiologia dorosłych
      znacznie różni się od dziecięcej (różnica polega ponoć na właściwej
      interpretacji wyników, a mogą byc znaczne różnice - tak uważają lekarze). A
      szmerami w serduszku u takiego maluszka nie zamartwiaj sie na zapas - u tak
      młodych ludzi bywaja często i przechodzą z wiekiem. Trzeba oczywiście to
      skontrolować, ale nie muszą oznaczać czegoś złego. Mój synek też miał szmery i
      po kilku miesiącach mineły; miał robione echo i okazało się,że wszystko w
      porządku. Pozdrawiam Ciebie i Maluszka
      • agadj Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 20.02.05, 21:17
        Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi, a szczegolnie dzidek72, podtrzymalas
        mnie na duchu. Pozdrawiam ciplo.
        • dzidek72 Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 21.02.05, 11:19
          Witaj agadj. Cieszę się, że moja odpowiedź zdziałała cos miłego, człowiek czuje
          się lepiej, gdy wie, ze może poprosic o poradę i jest szansa,że ją uzyska
          (widziałam, że inne mamy tez odpowiedziały na twoją prośbę). Pozdrawiam, życzę
          dużo zdrówka i trzymajcie się mocno
          • beti36 Re: gdzie do KARDIOLOGA W WARSZAWIE??? 25.02.05, 16:57
            Witam!Czy orientujcie sie emamy czy dr Kurzępa przyjmuje prywatnie a jeśli tak
            to ile kosztuje echo,ekg,wizyta.Czy ktoś ma tel.kontaktowy i czy prywatnie też
            na Koszykowej? Z góry dziekuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka