lukaszekcz 09.03.05, 15:36 Witam, Czy ktoś chodził z dzieckiem do neurolog do pani doktor Wandy Potakiewicz. Mam u niej umówioną wizytę prywatnie. Bardzo proszę o pomoc. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cymes11 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 09.03.05, 16:52 napisałem na priva - w skrócie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lulka222 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 10.03.05, 10:18 Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 10.03.05, 14:31 moim zdaniem nie mogliście trafić lepiej. Wiem, że to bardzo doświadczona osoba, polecają ją lekarze i rodzice. Ja byłam tylko raz, z miesięcznym synkiem i byłam oczarowana jej podejściem do dziecka, do mnie, spokojem, łagodnością, wyczuciem, profesjonalizmem. Ach i och, w pełni zasłużenie. Może moja jedna u niej wizyta nie jest miarodajna, ale podobne głosy słyszałam już z wielu stron. Możesz byc spokojna, jesteście w dobrych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja32 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 13.03.05, 14:51 Bardzo dobry lekarz. Na codzień pracuje w CZD ale ja chodziłam z moim synem prywatnie. miał przez parę lat nieprawidłowe winiki EEG po drgawkach gorączkowych. Wspaniałe podejście do dzieci. Bardzo ładnie mi syna poprowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.l1 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 29.03.05, 13:49 czy ja bym mogła też dostać namiary do pani doktor na adres: agatalukiewicz@interia.pl bardzo mi na tym zależy. pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
vegaa75 Do lukaszekcz 05.04.05, 20:55 Bardzo prosiłabym o kontakt do dr Potakiewicz ) Z góry dziękuję, K Odpowiedz Link Zgłoś
qdachi Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 14.03.05, 09:13 Polecam z pełną odpowiedzialności. Pierwszy raz wiem za co zapłaciłam za wizytę prywatnę, Pani dr. kładła się sama na materacu i pokazywała prawidłowe odruchy i umiejętności dzieci w poszczególnym okresie rozwoju. Dużo mogłabym pisać........Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
atena30 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 06.06.05, 14:40 Bardzo proszę o podanie na adres aneta_na_wyspie@wp.pl namiarów do dr Potakiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszekcz Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 14.03.05, 12:51 Witam, Dziękuję za odzew. W piatek byłam z małym na wizycie. Jestem bardzo zadowolona. odpowiedziała na wszystkie moje wątpliwości spokojnie i rzeczowo. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
deptaczek Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 15.03.05, 11:43 a gdzie ona przyjmuje, może jakiś namiar telefoniczny - będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszekcz Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 15.03.05, 12:52 napiszę na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
boguslawa1 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 16.03.05, 13:06 czesc jestem mama chorej dziewczynki na padaczke szukam od dwuch lat dobrego neurologa moze podasz adres tej doktur bardzo mi na tym zalezy napisz na forum czekam Odpowiedz Link Zgłoś
monia49 Re: do kaja32 17.03.05, 21:42 Jestem Mama 8-tygodniowego Tymona i poszukuje kontaktu z dobrym neurologiem. Byłabym wdzięczna za telefon do dr Wandy Potakiewicz. pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
marianna18 Re: bardzo prosze o namiar na P.doktor 20.03.05, 18:09 i z góry dziękuję, to dla mnie b.ważne Odpowiedz Link Zgłoś
mama_michalka Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 29.03.05, 12:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20939 Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 30.03.05, 02:50 I ja tez bardzo, bardzo prosze o jakiekolwiek namiary do tej Pani Doktor Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
olik_004 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 30.03.05, 14:21 Ja chodzę ze swoją 4 miesięczną dzidzią do dr Potakiewicz do Lecznicy ,,MAG,, na ul. Narbutta. Przyjmuje tam prywatnie jeden raz w tygodniu. Z pierwszym dzieckiem tez chodziłam do niej na konsultacje. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka25 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 29.08.05, 18:30 Podbijam watek czy ktoś ma namiar na tę doktor i czy rzeczywiście jest taka dobra zalezy mi na kimś kto dobrze zdiagnozuje nie chcąc na tym zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
leuven7 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 29.08.05, 20:47 Do katarzynka25 napisalam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
martulek27 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 29.08.05, 21:04 Poproszę o namiary na panią doktor. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 30.08.05, 10:09 Ja poszlam na konsultacje. Chyba bede jedyna, ktora napisze, ze nie jest zadowolona. Dziwne, ale byla to jedyna osoba, ktora stwierdzila, ze ogolnie nic dziecku nie jest. Inny neurolog powiezial, ze dziecku cos jest. Neurolog w szpitalu w Dziekanowie Lesnym stwierdzil konieczna rehabilitacje, to samo wszyscy rehabilitanci... Dodam, ze do p. Potakiewicz poszlam po wyniku rezonansu, gdzie wyszlo, ze dziecko ma niedokrwienie i niedotlenienie mozgu... Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 08.01.06, 15:06 ja tez poprosze o namiary do dr.Potakiewicz, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
madziulaw ja równiez poprosze o namiary na praktykę prywatną 30.08.05, 10:30 Ja również prosze o namiary na Panią doktor. Mój 14 dniowy siostrzeniec potrzebuje natychmiast konsultacji dobrego neurologa (ma dziwne drgawki połączone ze sztywnieniem). poważna sprawa. prosze o pomoc magda Odpowiedz Link Zgłoś
bozena1971 Poproszę o namiary na dr Potakiewicz 05.09.05, 17:31 Muszę pójść z 4 tygodniową córeczką do neurologa, a terminy państwowe na listopad. Proszę o namiary na dr Potakiewicz (dużo dobrego wyczytałam na tym forum na Jej temat), nigdzie nie mogę znaleźć do niej telefonu. Ten na Sandomierską jest chyba nieaktualny, bo nie mogę się dodzwonić od kilku dni. Serdeczne dzięki Zatroskana Mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Poproszę o namiary na dr Potakiewicz 05.09.05, 18:47 Napisałam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap77 Re: Poproszę o namiary na dr Potakiewicz 09.09.05, 16:23 I ja bardzo proszę o namiary na Panią doktor Potakiewicz na adres kasiap77@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Poproszę o namiary na dr Potakiewicz 09.09.05, 22:46 Ja rowniez poprosze o namiary na dr Potakiewicz, czy ona zajmuje sie rowniez dziecmi w starszym wieku (13 lat)? Kaliaa@Qgazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 a ja polecam dr Barbarę Karkowską 06.09.05, 09:36 --a ja polecam dr Barbarę Karkowską, też z CZD, z tego samego oddziału, z-ca ordynatora. Z tego co wiem, ma prywatny gabinet w Aninie, na Gardenii. Odpowiedz Link Zgłoś
vilka Poproszę o namiary dr. Potakiewicz 12.09.05, 22:07 Poproszę o przesłanie namiarów na dr. Potakiewicz na adres vilka@gazeta.pl Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 dr Potakieiwicz polecam ale... 13.09.05, 08:56 zanim skorzystacie z uslug polecanej przez nia rehabilitantki radze wrzucic w wyszukiwarke forum prywatnego rehabilitacja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maniekme Re: dr Potakieiwicz polecam ale... 15.09.05, 11:55 Poproszę o kontakt do pani doktor na adres maniekme@o2.pl Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
magda742 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 15.09.05, 20:19 czy mogłby mi tez ktos dac namiary do tej pani na gazetowy adres? Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 19.09.05, 16:55 POLECAM!!! Wspólpracowalismy 6 m-cy. Naprawdę, nie szkoda pieniędzy na prywatne wizyty. Efekt pracy dr. potakiewicz z dzieckiem jest znacznie bardziej wartościowy niż cena wizyty Przyjmuje równeiż w CM Lim Odpowiedz Link Zgłoś
utila1 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 23.09.05, 12:30 Witam, Czy ja też mogę poprosić o kontakt do dr Potakiewicz? Muszę zasięgnąć rady dobrego neurologa - bardzo proszę! Proszę pisać na utila1@gazeta.pl Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
dorella1 bardzo prosze o namiar na dr. potakiewcz 27.09.05, 11:57 na maila gazetowego z gory uprzejmie dziekuje dorella Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: bardzo prosze o namiar na dr. potakiewcz 29.09.05, 17:11 Odpisałam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: dr Potakiewicz - lecznica MAG tel. 8495114 29.09.05, 19:55 polecam ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: dr Potakiewicz - lecznica MAG tel. 8495114 06.01.06, 14:43 Moge prosić o naimry i koszt wizyty? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
bznalezn neurolog dr Wandę Potakiewicz - 08.01.06, 17:14 Ja również proszę o namiary, i koszt wizyty . Z góry dziękuję Baśka i Adaś Odpowiedz Link Zgłoś
kacprula Re: neurolog dr Wandę Potakiewicz - 03.02.06, 17:59 prosba o przesłanie na mój adres gazetowy namiarów na p. dr Potakiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kacprula Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 03.02.06, 18:24 Jeszcze raz prosze o kontakt z pania doktor Potakiewicz, to bardzo pilne.Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 04.02.06, 01:05 Napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
aniabi Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 06.02.06, 14:40 Gorąco polecam. Wyprowadziła moje dziecko na prostą. Wg pediatrów moje dziecko posiadało "efekt zachodzącego słońca". Bardzo modne w 2001 r. Nie wiem jak jest teraz. Poleciła rehabilitację. Wizytę miałam w Centrum Zdowia Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mac Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 18.02.06, 09:19 Czy mogłabym również prosić o namiary na dr Potakiewicz? Dziękuję, EM Odpowiedz Link Zgłoś
psottka odnośnie prywatnych telefonów!!! 01.03.06, 08:25 Bardzo proszę o nie podawanie prywatnych telefonów domowych i komórkowych do kogokolwiek!!! Są inne sposoby, można to zrobić na priva.. oczywiście po uzyskaniu wcześniejszej zgody lekarza pozdrawiam _______ Psottka z Zuzanką (02.09.02) moderator forum eDziecko-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan Re: odnośnie prywatnych telefonów!!! 04.06.06, 13:02 rowniez poprosze o nr telefonow do gabinetow pani doktor Potakiewicz na priva. Mam u niej umowiona wizyte w LIMie ale niebede mogla w tym terminie sie stawic z gory bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
muhania Poproszę o namiary na panią doktor 07.06.06, 19:40 Poproszę o namiary na panią doktor. Z góry dziekuję.muhania@.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muhania Re: Poproszę o namiary na panią doktor 10.06.06, 19:12 Poproszę o namiary na panią doktor. Z góry dziekuję.muhania@.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga723 Re: czy ktoś zna neurolog dr Wandę Potakiewicz - 14.06.06, 12:35 Poproszę o namiary na panią daktor. Z góry dziękuję. aga723@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś