Dodaj do ulubionych

Pediatra-szukam

29.10.05, 09:44
Szukam naprawde bardzo dobrego sprawdzonego pediatry na terenie Warszawy.
Sprawa bardzo pilna,prosze piszcie Mamy ...
Obserwuj wątek
    • izasia Re: Pediatra-szukam 09.11.05, 14:43
      Polecam dr. Stanisława Golatowskiego.Jest kierownikiem w przychodni na ul.
      Saskiej ( Saska Kępa )- obecnie nie ma rejonozacji więc nie ma problemu z
      państwowymi wizytami. Prywatnie również przyjmuje- wizyty domowe.Jest też
      endokrynologiem i lekarzem rodzinnym. Cudowny człowiek,lubiany przez dzieci,
      bardzo dokładny i zawsze chętny do pomocy.Mam chorą córkę na reflux moczowy z
      wodonerczem i chorobą genetyczną. Polecił mi wspaniałą prof.która zajęła się
      naszą córką. Ciekawiło go jak córka czuje się po operacji, za każdym razem
      można do niego dzwonić na kom.i nigdy nie odmawia pomocy.Tel. do przychodni
      6176734, a do dr. na kom. 0-501-169-134.
      Pozdrawiam.
      • mstrus1 Re: Pediatra-szukam 09.11.05, 14:55
        Dr Maria Gajdulewicz przyjmuje prywatnie w przychodni Centrum Medyczne LIM tel:
        4587000 bardzo cierpliwa i miła kobieta - przyjmuje głównie w przychodni na ul.
        Domaniewskiej.
        Udostępnia nr tel komórkowego jeśli nie może odebrać to zawsze oddzwania -
        godna polecenia.
        Pozdra Majka i córcia 18-mcy
    • aba1122 Re: Pediatra-szukam 09.11.05, 14:50
      Do izasia czy ten lekarz jest pediatrą - endokrynologiem , pytam bo mam kłopot
      z moją córką nasza pediatra podejrzewa nadczynność i od paru tygodni szukam
      endokrynologa dziecięcego i przyznam że mam z tym kłopot.A wiesz moze w jakim
      szpitalu pracuje , interesuje mnie to bo może będzie musiała iść na badania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka