agnieszka-wawa 09.11.05, 11:44 czy ktoś wie czy przyjmuje gdzieś oprócz luxmedu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha1 Re: dr Nieżurawska 09.11.05, 16:47 Chodziłam do doktora Nieżurawskiego (ginekologa) i wiem, ze jego żona jest alergologiem (lub dermatologiem) dziecięcym. Jeżeli to ta sama osoba to przyjmuje również prywatnie na Mandarynki. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus22 Re: dr Nieżurawska 10.11.05, 15:14 W Centrum Medycznym Arka na Kasprzaka, wbij w wyszukiwarkę mają swoją stronę www. Ja chodziłam do niej do Lux Medu z synkiem - bardzo polecam, ale przy okazji jak byliśmy u innego lekarza w CM Arka dowiedziałam się, że ona tam też przyjmuje! Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: dr Nieżurawska 11.11.05, 10:27 a ja znalazłam www.niszczpryszcz.pl/lekarz,365.html Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia Re: dr Nieżurawska 13.11.05, 21:17 dr Nieżurawska jest dermatologiem dziecięcym i przyjmuje prywatnie na ul. Migdałowej Odpowiedz Link Zgłoś
ajedr514 Re: dr Nieżurawska 19.11.05, 21:54 Hey dziewczyny, Jak oceiacie dr.Nieżurawską?? Byłam u niej z moją córką (6 miesięcy), mamy spore problemy ze skórą. Czy jej leczenie pomaga?? Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: dr Nieżurawska 23.11.05, 14:58 chodziłyśmy do dr Nieżurawskiej, ale zmieniłyśmy ją na lekarza z Centrum Alergologii na ul. Jasnej, nie dość że efekt leczenia u tej drugiej dr był pozytywniejszy, to jeszcze centrum ma podpisaną umowę z NFZ(miało przynajmniej) i trochę odciążyło nasz budżet. Odpowiedz Link Zgłoś
ajedr514 Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 23.11.05, 19:12 Jak byś mogła to byłabym wdzięczna. Też miałyście AZS?? Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 23.11.05, 23:11 tak, tak ale już szczęśliwie dawno za nami. Dr Lisiecka, Polsko-francuskie Centrum Alergologii ul. Jasna 10 tel. 826-90-80, mam nadzieję że pomoże, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ajedr514 Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 25.11.05, 09:34 Wielkie Dzięki. Spróbujemy. A w jakim wieku wyszłyście a AZS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 27.11.05, 11:32 moja córa wyszła z AZS mając niespełna roczek. Znalazłam twoje pytanie o SVR, dr Lisiecka nam poleciła Xerialin 500, jako balsam i rzeczywiście super w przypadku mojej córeczki. Pozdrawiam i dużo zdrowia dla dzieciaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajedr514 Re: nie pamiętam nazwiska tej lekarz,ale mogę pos 27.11.05, 23:13 No to super uporać się z tym świństwem przed pierwszymi urodzinami!!! Dzięki. Jutro polece i kupię ten balsam, bo próbujemy już wszystkiego. Pytałam, też na forum o dr.Ceregra, bo dużo mam pisało, że też jest dobra ale jakoś Wasza pani dr Lisiecka bardziej mi sie podoba. Wielkie Pozdrowienia i jeszcze raz dziękuję. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś