astasyk1 14.11.05, 17:22 Witam. Prosze o namiary do ortopedy, moja 2,5 miesięczna córeczka ma mieć wykonane USG bioderek i nie wiem gdzie się zgłosić a chciałabym iść prywatnie. Z góry dziękuje i pozdrawiam Anna i Julka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 14.11.05, 17:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=30092672&a=30092672 Odpowiedz Link Zgłoś
dominika19791 Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 14.11.05, 18:42 Hej Dopry ortopeda jest w przychodni "Damian" na Foksal.Ja tam chodze ze swoją córcią i jesteśmy zadowolone.Bardzo sympatyczna jest też pani doktor która robi usg(na usg potrzebne jest skierowanie). Pozdrawiamy Dominika i Wiktorka Odpowiedz Link Zgłoś
mikrivigla Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 14.11.05, 20:56 Polecam lekarza z wieloletnim doświadczeniem. Bonifacy Jagoda (serio!) przyjmuje w prywatnej przychodni na Nałeczowskiej tel 651 66 86 7 lat temu wyprowadzil na prostą mojego 1szego syna ktory mial problem z biodrami teraz bylam u niego z drugim Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 00:11 sympatyczny = dobry???? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 00:11 Jeśli USG bioderek to moim zdaniem najlepiej u prof. Marcińskiego. Przyjmuje w przychodni lekarzy rentgenologów na ul.Waryńskiego, na odcinku między placem Konstytucji a stacją metro Politechnika. Jeśli będzie Ci jeszcze zależało na wizycie u ortopedy, to polecam ( światowej sławy, jak sie okazało) prof. Okłot. Ma prywaty gabinet na ul.Czerniakowskiej 26b, na tyłach ZUSu. Lepszych specjalisów raczej nie znajdziesz. Byłam u obu. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiaczek_r Do Magdlanenamk 15.11.05, 10:50 Mogłabys mi napisac ile kosztuje wizyta u tych specjalistów? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: Do Magdlanenamk 15.11.05, 18:48 U ortopedy 90 USG kosztowało nas chyba 75 PLN, ale to było w lutym 2005, coś koło tego Odpowiedz Link Zgłoś
malex Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 30.01.06, 22:46 Okłot i Marciński profeska! tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 01:43 Usg oczywiście prof. Marciński. Ortopeda - my akurat chodziliśmy (a raczej ona przyjeżdżała do nas do domu) do doktor Hanny Wasserman - świetny fachowiec. W razie czego mogę dać do niej komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
renia_s1 Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 30.01.06, 15:51 Czy moglabyś podać tel. do dr Wasserman. Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 09:21 Skoro się pojawił ten wątek, to się dopiszę. Jesteśmy po małych przejściach związanych z ortopedią - 3 miesiące w rozwórce Koszli. Byliśmy u dr Bobrowskiej na ul. Ożarowskiej. Najciekawsze jest to, że zaleciła rozwórkę bez żadnego usg, czy rtg, ale trzeba było i tak ją założyć (po konsultacji z innym lekarzem). Według mnie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrivigla Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 14:50 A nie kazał wam ortopeda wczesniej robić dziecku ćwiczen na bioderka (pozycja żabki, itp)? Naszego synka 4 tygodnie takich ćwiczen uchroniły przed tą koszmarną rozwórką Odpowiedz Link Zgłoś
osmula Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 29.11.05, 08:33 Witam, U nas bylo analogicznie. "Rzut" oka Pani dr Bobrowskiej i wszytsko jasne. Po prostu profesjonalista. Dla mnie rewelacyjna!!!. Robilismy rtg dopiero po zakończeniu 3 miesięcy z Koszli. Wszytsko idealnie. Teraz jestesmy raz do roku na kontroli. Dr Bobrowska przyjmuje tez prywatnie. polecam z czystym sumieniem Osmula Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonia1 Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 17:02 Co do usg to tylko prof Marciński (lub dr Brzewski) prywatnie na Warńskiego 9.oszt usg 72 zł. Polecam dr Okłota ale niestety nie umawia się na konkretne godziny tylko trzeba czekać w kolejce ja czekałam 3 godziny ale warto wizyta 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: Potrzebny dobry ortopeda z W-wy 15.11.05, 18:50 podczas wakacji się nie umawiał, przez resztę roku przychodzi się na umówioną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: dr Kroczak 30.01.06, 16:52 dr Kroczak, polecam. Na codzień pracuje na Szaserów, a prywatnie w LIMie Odpowiedz Link Zgłoś