Dodaj do ulubionych

fryzjer dla malucha

02.12.05, 20:29
Czy może ktoras z mam korzystała z fryzjera dziecięcego. Gdzie takiego można
znalezc w Warszawie. Ile kosztuje strzyżenie? Moja Antosia ma już długie
włoski ktore wchodzą jej w oczy . Spineczki są raczej na krotka metę (po 5
minutach lądują w buzi)Sama prbowałam jej obcią włoski ale była to kompletna
klęska (ani na spiąco ani na żywca)
Jak poradziłyscie sobie z tym problemem?
Z gory dziekuje z wszelkie rady!
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: fryzjer dla malucha 02.12.05, 21:32
      Kilka wątków na ten temat z forum Warszawa:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=27749823&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=25281890&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=19295367&v=2&s=0
      mam nadzieję, że coś znajdziesz dla siebie smile
      • ziebdzik Re: fryzjer dla malucha 06.12.05, 10:26
        Dziekuję ża adresy i porady. A może cos blizej centrum. Ale i tak w razie czego
        pojadę na Al. KEN. Czy myslicie że maluch 9 miesieczny może byc klientem
        takiego salonu?
    • lidek0 Re: fryzjer dla malucha 02.12.05, 21:39
      Galeria Mokotów vis a vis Alberta koło punktu szewskiego, mają krzesełko dla
      dzieci i puszczaja bajki na video, koszt do 4 lat 22 pln, polecam
    • lolinka2 Re: fryzjer dla malucha 05.12.05, 15:14
      Ja byłam z córką w salonie Francka Provosta na Nowym Świecie - genialnie
      strzygła ja p. Karolina Waszkiewicz (niestety, aktualnie jest na L4 a wkrótce
      rodzi). U nas to było takie 'duże' strzyzenie bo młodej włosy za pupę sięgały i
      gęste są okrutnie - więc najpierw pozbyłyśmy się warkocza (mamy na pamiątkę), a
      potem z tego co zostało stworzyła genialną fryzurkę. No i nie było problemu z
      zabawianiem córki, bo asystowało nam jeszcze dwoje pracowników których zadaniem
      było przykuć jej uwagę i pilnować zeby odwracała głowę we właściwą stronę. Ale
      miała frajdę !!
    • yola66 Re: fryzjer dla malucha 05.12.05, 17:27
      Swietny dziecięcy fryzjer jest w Galerii Urynów na 1 pietrze. Mały fotelik,
      telewizor i bajki na video. Do tego nie trzeba się umawiać - mozna po prostu
      wpaść i od ręki obciąć dziecko. Mój 2,5 latek uwielbia tam chodzić i to co w
      domu było nie możliwe teraz udaje się bez problemu i Młody ma świetną męską
      fryzurę!
      • maewula Re: fryzjer dla malucha 05.12.05, 22:15
        kilkanascie razy z nim chodziłam do salonu, próbowałam namówić go ale nie
        udawało się, dopiero moje dziecko przekonało się do fryzjera po tym jak widziało
        jak pani skraca moje włosy,
        przełom nastapił następnego dnia
        normalnie nie wierzyłam,że nadejdzie taki dzień,że pozwoli obciąć sobie włosy
        zmiana zachowania o 360 stopni,
    • mama.maksa 45 zł. w centrum :( 07.12.05, 01:15
      Z moim synkiem pierwszy raz wybrałam się do fryzjera na al. jerozolimskich,
      przy smyku na kruczej. fryzjerka obcięła mu 2 mm grzywki i 3 mm włosków po
      bokach, trwało to 4 sekundy a zapłaciłam ... 45 złotych !!! Była to pierwsza i
      ostatnia wizyta w tym salonie
      Ostatnio wybrałam się do salonu fryzjerskiego mieszczącego sięna przeciw okien
      mojego domu, na ulicy Gdańskiej (Żoliborz). Tam fryzjerka biegała 30 minut za
      moim synkiem , ale w końcu udało się uzyskać jakąś fryzurkę. Przy tym wszystki
      bidulka skaleczyła sobie palca , ale mimo, że "krew się polała" zapłaciłam
      tylko ... 5 zł. Polecam smile

Pozdrawiam
      oto mój łobuziak smile
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=32935483&a=32935483
      • lolinka2 Re: 45 zł. w centrum :( 08.12.05, 14:45
        Hest jest drogi...
        Provost bierze 15 zł, Camille Albane 35 zł, nie znam stawek od Jean Louis David,
        osiedlowi też często 15, w Gabrielu chyba 25 ale nie jestem pewna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka