bydz 01.02.06, 23:41 Może korzystacie z porad dobrego ortodonty w Warszawie. Problem dotyczy cofni etej dolnej rzuchwy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: ORTODONTA Warszawa 02.02.06, 08:55 Moja corka ma identyczny problem, tzn tylozgryz i wlasnie wczoraj bylismy pierwszy raz u panstwowego ortodonty (moze w koncu uda mi sie skorzystac wreszcie z wlasnych ciezko placonych skladek zusowskich). Pani doktor potwierdzila wade i zapisala na wycisk do aparatu- ale limity NFZ dopiero na kwiecien. Przychodnia znajduje sie w Centrum Onkologi- w prywatnej przychodni, ktora ma podpisany kontrakt z funduszem. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: ORTODONTA Warszawa 03.02.06, 11:44 Ja ze swoim synem chodzę do przychodni Gordent na Ursynowie przy ul. Dunikowskiego 9. Też mają kontrakt z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: ORTODONTA Warszawa 03.02.06, 13:01 Polecam dr Fudalej www.orto.waw.pl/odoktorze.html aga Odpowiedz Link Zgłoś
lono_zz Re: ORTODONTA Warszawa 07.02.06, 11:24 Polecam również dr Fudaleja. Kompetentny, uprzejmy....no może troszkę drogi. art Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: ORTODONTA Warszawa 07.02.06, 11:48 mój brat ma taki problem, miał być nawet operowany, ale w kasie maturalnej to nie mozliwe. Ma więc póki co aparat. Chodzi do ortodontki na ul. Batroszewicza - obok teatru Polskiego na Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś