gazunia Re: Znam 01.03.06, 21:31 Moja córka chodzi do I klasy, jestem bardzo zadowolona, ale wychowawczynię wybrałam świadomie. Warunki bardzo przyzwoite, dzieci dopilnowane, obiady, świetlica do 17.30. Wydaje mi się, że w przypadku pierwszoklasistów najwazniejsza jest Pani. Moja córka swoja uwielbia i stąd lubi szkołę. Pani dyrektor także bardzo kontaktowa, jest opieka pedagoga, psychologa, reedukatora. Poza tym miłe, w miarę spokojne miejsce a za płotem basen, z tymże ten to już w ramach dodatkowych zajęć. Z racji zawodu znam żoliborskie szkoły i Mścisławską wybrałam z pełną świadomością, wiedziałam, gdzie posyłam dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: Znam 01.03.06, 22:22 czyli dobrze zrozumiałam, że chodzi o wwę, a może tylko tu znajduje się ul. mścisławska? mam pytanie o szkołę na rudzkiej, jakie masz opinie na jej temat (dodam, że chodzi o wwę). j. Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: szkola na mscislawskiej 02.03.06, 12:14 sama chodziałam do tej podstawówki, ale to było baaardzo dawno temu.... Odpowiedz Link Zgłoś