Dodaj do ulubionych

prof. M. Chmielik

10.03.06, 15:16
Jest laryngologiem, specjalizuje się w laryngologii dziecięcej. Zapisałam
swojego synka na wizytę u pana profesora. Czy może ktoś już był u niego i może
podzielić się wrażeniami. Byłabym wdzięczna. Nie jestem z Warszawy i nie znam
lekarzy, może polecalibyście innego laryngologa dziecięcego?
Obserwuj wątek
    • monia145 Re: prof. M. Chmielik 10.03.06, 20:45
      Ja chodziłam z synem do doktora Henryka Jabłońskiego, mieszka w Wilanowie.
      Przyjmuje prywatnie, dość drogi ale jest świetny.
    • s.rybak Re: prof. M. Chmielik 10.03.06, 23:08
      ja bylam z dzieckiem u profesora. Bardzo mily, trafnie diagnozuje - w moim
      przypadku to byl.o tylko zapalenie ucha, ale wiem, ze zgalszaja sie do niego
      ludzie z bardziej skomplikownaymi problemami
      • agucha12 Re: prof. M. Chmielik 05.04.06, 11:00
        Witam! Czy mogłabyś napisać czy byłaś prywatnie i ile kosztuje wizyta u prof.
        Cmielika. Mam umówioną wizytę z córcią i nie wolałabym wiedzieć wcześniej ile
        to kosztuje a jak się zapisywałam paninie potrafiła mi udzielić informacji nt.
        kosztów gdyż jak twierdziła ona "tylko zapisuje i się nie orientuje. Z góry
        serdecznie dziękuje.
        • tomekm6204 Re: prof. M. Chmielik 07.04.06, 16:44
          Ja byłam z dzieckiem wizyta kosztuje 160 zl. i nie jest tego warta
          Profesor zajrzał do nosa i stwierdził, że dziecko ma migdał jak smok co jak się
          okazało po zabiegu nie było prawdą bo migdał był średni.
          Profesor był zainteresowany, aby zrobić dziecku zabieg (chodziło o trzeci
          migdał) w klinice CONSYLIUM gdzie pracuje i robi to drożej niż inny lekarze.
          Jak umawia na wizytę (nie chce ile kosztuje wizyta) stwarza pozory, że zabieg
          zrobi u siebie w szpitalu na Litewskiej.
          Nie polecam
          Polecam panią laryngolog Dębską tel. 604154618 wizyta kosztuje 80 zl. i jest
          tego warta
          • agucha12 Re: prof. M. Chmielik 10.04.06, 08:46
            Dzięki serdecznesmile
          • agucha12 Re: prof. M. Chmielik 10.04.06, 14:19
            A gdzie przyjmuje doktor Dębska?
          • fasolka99 Re: prof. M. Chmielik 20.04.06, 10:11
            Mam zdecydowanie podobne wrazenia. Pan profesor jest nastawiony jedynie na
            kase. Moje dziecko mialo miec wyciety 3-ci migdal + dodatkowa operacje na szyi -
            wizyty u p. profersora i badania kosztowaly majatek, do tego dziecko mialo
            zrobione nieprzyjemne inwazyjne badanie, bez ktorego mozna bylo sie obejsc
            gdyby bylo zrobione proste usg (ktorego pan profesor nie zlecil). Operacja -
            oczywisci ew Consylium za odpowiednie pieniadze. Ale gdy sie okazalo, ze
            anestezjolog ze wzgl. na stan dziecka nie zgodzil sie na przeprowadzenie
            operacji w Consylioum tylko zalecil szpital, to nagle pan profesor przestal
            miec dla nas czas (wizyty caly czas prywatne!). Na wizycie za 120 czy 130 zl
            (to bylo ze 2 lata temu) pan profesor po 5 min trwania wizyty powiedzial, ze
            teraz nie bedzie mi wyjasnial, na czym polega komplikacja, bo nie ma na to
            czasu!!! Nigdy wiecej. Nie polecam.
            Zabiegi (oba naraz, na co pan profesor nie chcial sie zgodzic - kasa za 2
            osobno jest wieksza, a ze dziecko 2 razy uspione, to co kogo obchodzi) zrobila
            bardzo kompetentna, nieutytuowana pani doktor z Damiana.
    • wasil_ka Re: prof. M. Chmielik 10.04.06, 12:48
      Polecam Krajmed ul.Wałbrzyska, metro Służew. DR Krajewski lub Lipiec. Mają
      sprzęt. Nic na oko. Badają laparoskopem (nie bolesne) i widzą migdały i inne
      rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka