Dodaj do ulubionych

czy są tu mamy z Pruszkowa?

23.03.06, 18:55
i czy jest na eDziecku podforum pruszkowskie?
Pytam, ponieważ niedługo przeprowadzamy się do Pruszkowa, a nestety, nie
znamy tam nikogo...
Obserwuj wątek
    • lenka_style Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 23.03.06, 20:44
      nie wiem, czy jest podforum pruszkowskie, ale ja jestem z Pruszkowa
      cześć!!! smile)
      • kaliaa Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 23.03.06, 21:44
        ja tez jestem z pruszkowa a niedlugo przeprowadzamy sie do grodziska smile jest
        podforum pruszkowskie:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=132
        pozdrawiam smile
        • mamusik1 Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 23.03.06, 21:58
          hej, ja jestem z brwinowa a to rzut beretem z pruszkowa-może wspólne spacerki z
          dzidziami???
          • mama_helenki Re: Mamusik1 24.03.06, 09:02
            Chętnie! My będziemy mieszkać przy parku Potulickich, to chyba fajne miejsce na
            spacerki, za parkiem jest tez basen na który można pójść z maleństwami (w
            ramach zajęć albo nie). Ile miesięcy ma Twoje dziecko?
            • mamusik1 Re: Mamusik1 24.03.06, 09:28
              hej, mój Krzyś ma 3 tyg smile))
        • mama_helenki Re: Kaliaa 24.03.06, 08:59
          No to się wyminiemy sad To forum, do którego link mi przysłałaś, znam. Miałam
          nadzieję, że jest jeszcze jakieś na eDziecko, a więc tylko dla rodziców małych
          dzieci. Pewnie nie ma. W każdym razie bardzo dziękuję!
      • mama_helenki Re: Lenka_style 24.03.06, 09:10
        Cześć! Mam nadzieję, że się spotkamy smile

Trochę mnie martwiło to, że przeprowadzamy się gdzieś, gdzie nikogo nie znamy.
        Tu gdzie teraz mieszkam jest sporo młodych mam, często się spotykamy i to jest
        bardzo ważne (i dla mam i dla dzieci). Chyba zwariowałabym siedząc całe dnie
        sama w domu, z małym dzieckiem...

Ale widzę, że ne będzie tak źle smile))
    • hetepheres czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 09:19
      Cześć!!
      Zastanawiam się dlaczego sama na ten pomysł nie wpadłam i nie poszukałam mamusiek pruszkowianek na tym forum! Szukałam kiedyś na kafeterii, ale bez odzewu-tym większa ma radość...
      Super!!
      Ja oczywiście też jestem z Pruszkowa. Mieszkam tu od niepełna pól roku i nie znam niemalże nikogo-tzn. nie licząc ekspedientek w pobliskim sklepiku i listonoszawink
      Nawet nie wiem jak się moje okolice "nazywają", ale mieszkam przy wylocie do Komorowa.
      Dziś debiutuję jeśli chodzi o spacer, bo właśnie wczoraj kupiliśmy dyliżans dla naszego synka!! Za godzinkę ruszam w "podróż" przez pół Pruszkowa- na Gąsin.
      Pozdrawiam!!!
      Miłego dnia!!!
      • sabana Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 13:20
        cześć ja jestem z komorowa i często zaglądam spacerkiem w twoje okolice.
        chętnie oprowadze cię po okolicy. odezwij sie na priv.
    • justka73 Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 11:53
      hej, okazuje się, że jest nas tu trochęsmile jestem mama 6-miesięcznej Michalinki
      i mieszkamy dość blisko parku Potulickich. park jest super na spacery, ale jak
      robi się kolejne samotne kółko wokół stawu.....
    • lenka_style Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 12:00
      o, jak przyjemnie, ile mam z Pruszkowa!! smile)))
      ja mieszkam prawie przy samej wkd-ce, czyli niedaleko parku, tylko od drugiej
      strony, od wkd wlasnie
      i bardzo chetnie sie wybiore na wspolny spacerek
      moja coreczka ma 6 tygodni smile))
    • lenka_style Re: to kiedy idziemy na wspolny... 24.03.06, 12:03
      ... spacer po parku? smile Mamo Helenki, kiedy sie do nas przeprowadzasz? smile
      • wiotka_trzpiotka Re: to kiedy idziemy na wspolny... 24.03.06, 14:26
        jeszcze ja
        mieszkam na osiedlu Prusa w Pruszkowie
        pozdrawiam i może się kiedyś spotkamy
        witam nowa pruszkowiankę
        ja przeprowadziłam się tu 8 lat temu i też nie znałam nikogo, a teraz mam sporo
        znajomych, więc jest fajnie...
        • mama_helenki Re: Wiotka_trzpiotka 24.03.06, 15:53
          Osiedle Prusa musi być gdzieś niedaleko naszego mieszkania, bo mamy mieszkać
          właśnie przy Prusa!!! smile
      • mama_helenki Re: Lenka_style 24.03.06, 15:52
        lenka_style napisała:

> ... spacer po parku? smile Mamo Helenki, kiedy sie do nas przeprowadzasz? smile

w połowie maja! park będzie wtedy piękny, i łabedzie może jeszcze się jakieś
        ostaną wink
        • hetepheres :) 24.03.06, 19:18
          A jak nazywa się osiedle za Lidlem?? Może właśnie B.Prusa?? No bo właśnie ja tam mieszkamwink A do parku Potulickich wybieram się w niedzielę. Po pierwszym spacerku jestem po prostu wniebowzięta! I cieszę się, że jest nas tu trochę. A może jest nas więcej?!? Na pewno jest!!!
          wiotka_trzpiotka- jeszcze się tu nie zadomowiłam, ale mam nadzieję, ze to sie szybko zmieni...Moze to forum mi w tym pomoze?? big_grin
          A co robicie w zyciu?? Poza byciem mamuskami oczywisciesmile
          pzdr
    • mama_helenki do wszystkich mam z Pruszkowa 24.03.06, 16:01
      Mam nadzieję że niedługo się spotkamy - jak tylko się trochę zadomowimy,
      wstawimy szafy i rozpakujemy pudła, zorganizuję jakieś spotkanie smile
      Będę się do Was odzywać na priv.
      Do zobaczenia!
      • lenka_style Re: do mamy Helenki 24.03.06, 18:54
        oby te łabędzie bez ptasiej grypy się ostały! smile)
        ejże, chyba raczej nie będziesz mieszkać koło wiotki - trzpiotki, bo Ty pewnie
        będziesz mieszkać przy ul. Prusa (wiem nawet chyba w których blokach jak z
        widokiem na park) smile, a ona mieszka na osiedlu Prusa, to ode mnie dość daleko,
        i od parku też sad, ale liczę, że jednak spotkamy się - daj znać na priv jak
        się przeprowadzisz koniecznie! buziaki!
    • hetepheres Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 19:53
      UPs, jakos mi się wzięł o i wkleiło nie tam gdzie trzeba...
      A jak nazywa się osiedle za Lidlem?? Może właśnie B.Prusa?? No bo właśnie ja tam mieszkamwink A do parku Potulickich wybieram się w niedzielę. Po pierwszym spacerku jestem po prostu wniebowzięta! I cieszę się, że jest nas tu trochę. A może jest nas więcej?!? Na pewno jest!!!
      wiotka_trzpiotka- jeszcze się tu nie zadomowiłam, ale mam nadzieję, ze to sie szybko zmieni...Moze to forum mi w tym pomoze?? big_grin
      A co robicie w zyciu?? Poza byciem mamuskami oczywisciesmile
      A teraz lece kąpaćmojego Synusia!!
      pzdr
    • silla2 Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 20:22
      Witam! Tez jestem z Pruszkowa. Od roku tu mieszkam i nawet nie wiem w jakiej
      dzielnicy! W kazdym razie na ul. Ks. Jozefa - to jest przy WKD. Milo Was poznac.
      Ogolnie do spacerow raczej nie predko sie przylacze, bo ma dwojke malych dzieci.
      Maciek ma 2 lata, a Karola 4 miesiace. Wyjscie z dwojka takich maluchow jest dla
      mnie raczej trudne do zrealizowania. Czekam na wiosne z utesknieniem. Moze jak
      nie bedzie trzeba zakladac tych wszystkich ciuchow, latwiej bedzie ruszyc sie z
      domu. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze kiedys dolacze do tych spacerkow. Pozdrawiam.
    • aganap Re: czy są tu mamy z Pruszkowa? 24.03.06, 23:48
      Cześć dziewczyny!

Też jestem z Pruszkowa, mieszkam tu od prawie roku. Jestem mamą 8-miesiecznej
      Natalki. Powoli poznajemy miasto i ludzi... Pozdrawiam wszystkie mamuśki-
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka