mileczka75 10.05.06, 14:12 nie wiecie jak jest z czystością wody na Warszawiance? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileczka75 Re: Warszawianka 10.05.06, 15:58 halo, nikt nie wie? Chodzi o basen - pływalnię o nazwie Warszawianka w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: Warszawianka 10.05.06, 16:01 Ja chodzę od jakiegoś miesiąca i nie narzekam. Jak narazie nic się do mnie nie przyplątało ( i oby tak zostało))) Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka75 Re: Warszawianka 10.05.06, 16:10 dzieki za odpowiedź. Ja byłam tak jeszcze przed ciążą i wydawało mi sie mało czysto, a to najbliższy basen, ale skoro piszesz, że jest OK, to wybiorę sie znowu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_mw Re: Warszawianka 10.05.06, 16:25 Jeżeli chodzi Ci o aqua park na merliniego 4 to chodziłam tam na długo przed ciążą, chodzę teraz w ciąży i jest ok. Jeżeli nie masz tendencji do łapania różnych rzeczy, myśle że możesz spokojnie się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Warszawianka 10.05.06, 16:35 Ja tez chodze od 7 lat. I nigdy - ani wtedy ani teraz nic mi sie nie przyplatalo. Wydaje mi sie ze to dosyc czysty basen. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska94 Re: Warszawianka 11.05.06, 20:40 Nigdy nie miałam tendencji do łapania czegokolwiek, pływałam na Warszawiance, a teraz w ciąży po trzech wizytach na Warszawiance załpałam jakąś bakterie po której musiałam brać antybiotyk. To pewnie zależy od organizmu, dnia na basenie.. Odpowiedz Link Zgłoś