Dodaj do ulubionych

Ponownie Ursynów

IP: *.* 10.01.02, 19:27
:hello: Wiem, że ten temat był już poruszany, ale wtedy jeszcze mnie tu nie było :cry:. Razem z naszą prawie 5-cio miesięczną Oleńką mieszkamy na Ursynowie. Poszukuję mam z maleństwami lub mam z brzuszkowymi ;) maleństwami, które są chętne na spotkania "przy kawie" ;), albo na spacerki albo pogaduchy przez e-mail. Może któraś z Was szykuje się do powrotu do pracy :( ?
Obserwuj wątek
    • Gość: piglecikkolka Re: Ponownie Ursynów IP: *.* 10.01.02, 22:26
      Czesc Aniu! :hello:ja jestem Mamusia brzuszkowa i bardzo chetnie sie spotkam z bardziej doswiadczona Mamusia! :-)jest to moj pierwszy dzidzius, wiec nie moge Ci poradzic odnosnie powrotu do pracy... :-( na razie sama pracuje... i to chyba za ciezko...wlasnie ze wzgledu na prace spacerki, "kawki", etc. wchodza u mnie w gre tylko wieczorami lub w weekend. co Ty na to?Kola :crazy:
      • Gość: guest Re: Ponownie Ursynów IP: *.* 11.01.02, 07:43
        Szkoda, że w tygodniu spotkania odpadaja. :( My siedzimy w domku lub spacerujemy w ciągu dnia. Może spotkamy się w weekend (ale raczej następny) ? Co Ty na to? W którym tygodniu jesteś?
        • Gość: piglecikkolka Re: Ponownie Ursynów IP: *.* 12.01.02, 16:49
          Czesc Aniu,odpowiedzialam na post Inki - moze Ty tez sie dolaczysz do grona spotykajacych sie Mam ursynowskich? ja jestem w 12 tygodniu. chetnie sie z Toba spotkam w przyszly weekend. :-)pozdrawiam!
    • Gość: guest Re: Ponownie Ursynów-do Ani IP: *.* 10.01.02, 23:04
      Aniu,A gdzie konkretnie mieszkasz? Ja mieszkam przy Al.K.E.N (skrzyżowania z ul. Przy Bażantarni)czyli na Kabatach.Chętnie umówię się na kawę. Do pracy wracam w marcu i obecnie jestem na etapie szukania niani. Dodam tylko, że mam prawie 4 miesięcznego synka Maciusia. Czekam na odzew.Ania B.
      • Gość: guest Re: Ponownie Ursynów-do Ani IP: *.* 11.01.02, 07:38
        :hello: Mieszkam niedaleko Leclerca - przy skrzyżowaniu Rosoła i Ciszewskiego. Ja również wracam do pracy w marcu , ale dzidzią zajmie się teściowa :) Serdecznie zapraszam w godzinach południowych po weekendzie do mnie na kawkę, co Ty na to? Pozdrawiam.
        • Gość: guest Re: Ponownie Ursynów-do Ań IP: *.* 11.01.02, 14:20
          Drogie Anie i Kolko,Jeśli będziecie miały ochotę na poznanie nowych mam ursynowskich, to zapraszam na spotkania - jest nas pięć mam z maluchami od 4 mcy do 1,5 roku i spotykamy się co 1-2 tygodnie. Jeśli będziecie zainteresowane to odezwijcie się na mojego priva - wtedy się namówimy na spotkanie.Inka + Karolinka 9 mcysanimat@data.home.pl
      • Gość: guest Re: Ponownie Ursynów-do Ani IP: *.* 11.01.02, 16:29
        CZeść Aniu!Radość moja nie znała granic, gdy czytałam twój post. Ja również mieszkam przy KEN/skrzyżowanie Przy Bażantarni. Mam 11 miesięczną Kaśkę. Niestety pracuję, ale w weekend bardzo chętnie bym się spotkała.Chciałabym się również dołączyć do spotkań Mam - Ursynowianek (o których mowa później), ale również niestety tylko w weekend. Pozdrawiam i czekam na kontakt.Mam nadzieję, że się umówimy.
      • Gość: Monika_D Re: Ponownie Ursynów-do Ani IP: *.* 14.02.02, 19:21
        cześć Aniu!Ja mieszkam również na Kabatach i mam 4-ro miesięczną córkę Olę. My często krążymy w okolicach KEN-u. Może spotkamy się na spacerku.PozdrawiamMonika
    • Gość: bma Re: Ponownie Ursynów IP: *.* 14.02.02, 10:45
      Cześć,Czy mogłabym się dołączyć do Waszych spotkań. Mam 11-miesięczną Natalkę i mieszkam przy ul. Belgradzkiej koło Globi. Niestety pracuję, ale popołudniami i w weekendy często siedzę z moją małą sama, bo mąż długo pracuje i często wyjeżdża. Bardzo chciałabym nawiązać kontakt z innymi mamami z okolicy.PozdrawiamBasia mama Natalki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka