Gość: irminap IP: *.* 14.03.02, 21:55 CZEŚĆ ! CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ DOBRE PRZEDSZKOLE W WARSZAWIE DO KTÓREGO PRZYJMUJĄ DZIECI OD 2,5 ROKU ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiap. Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 15.03.02, 16:39 Przyjmuja na pewno w prywatnych. Przyjmuja tez niektore panstwowe przedszkola, jezeli dziecko nie potrzebuje pieluch i mozna sie z nim porozumiec.Moj syn we wrzesniu idzie do przedszkola i bedzie mial wtedy 2 lata i 8 miesiecy.W tej chwili w tym przedszkolu w maluchach jest moja corka i do tej grupy przyjeli dziewczynke z marca 1999r. (czyli w momencie przyjmowania miala jakies 2 i pol roku).Jezeli chcesz cos wiecej na temat tego przedszkola to chetnie sluze informacja. kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAB Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 15.03.02, 17:24 podaj namiary na to przedszkole, bo ja też szukam.Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiap. Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 15.03.02, 17:36 To jest przedszkole na Woli, na ul Leonarda 6/8, glownie dla alergikow, ale przyjmuja tez dzieci bez alergii, w kazdej grupie jest mniej wiecej pol na pol. Telefonu w tej chwili nie pamietam, musze zobaczyc w domu. Jezeli bedzie potrzebny, podam w poniedzialek. Warto zadzwonic i porozmawiac z dyrektorka, jest bardzo mila i wyjasni wszystkie watpliwosci.kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdalenaRuiz Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 30.07.02, 16:27 Cześć,ostatnio i ja zaczęłam szukać przedszkola dla 2,5 latki. Napisz więcej, gdzie mogłabym zaryzykować - najlepiej na Sadybie i Stegnach.Pozdrawiam,Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 15.03.02, 23:42 Na Ochocie, na Langiewicza było fajne przedszkole z oddziałem żłobkowym. Przyjmowali dzieci chodzące, więc od ok. 1,5 roku. Moje informacje są sprzed kilku lat, już może nieaktualne - ale znałam wielu rodziców, którzy mieli tam dzieci i byli b. zadowoleni. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_M Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 16.03.02, 13:05 Grochów - Walewska 7 przedszkole nr 220wymóg- dziecko prześpi leżakowanie bez pieluchy(moja Marta w nocy jeszcze nie wytrzymuje i używamy pieluch - w przedszkolu nie ma tego problemu)przedszkole jest bardzo ciepłe, przyjazdne, panie miłe i zafascynowane pracą z dziećmiopłata za miesiąc (przy obecności dziecka cały czas) plus korektywa i rytmika - 220 zł - jak dziecko nie chodzi cały miesiąc - odliczane są stawki żywieniowejedzenie bardzo dobre - moje dziecko od stycznia przytyło 1,5 kg!!!! a do tej pory to był niejadek nr 1 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: SZUKAM PRZEDSZKOLA W WARSZAWIE IP: *.* 18.03.02, 11:49 To bardzo aktualny temat. Ja poszukuję przedszkola na Bielanach. Przecież zapisy do tych placówek już w kwietniu, a wybór nie jest łatwy. Może ktoś coś podpowie początkującym?Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś