Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE W ZOO

IP: *.* 14.06.02, 14:07
Witajcie e-mamy z Warszawy.Organizujemy się na wyjście do zoo z dzieciaczkami (małymi i większymi).Propozycja terminu: 22. 06, godz. 11, przy kasach.Jak ktoś chce się przyłączyć - zapraszamy.Będę Ja, Bebe i Sylvia, no i może Iwka.PozdrawiamANUK
Obserwuj wątek
    • Gość: Malandzia Re: SPOTKANIE W ZOO IP: *.* 14.06.02, 23:13
      jesli pogoda dopisze to jestem chetna mam dwójke dziecisynek 6lat i córcia 1,5 roku.
      • Gość: Anuk Re: SPOTKANIE W ZOO IP: *.* 15.06.02, 17:58
        super Malandzia,zapraszamy bardzo serdecznie. Im nas bedzie więcej, tym weselej.Pozdrowionka/ANUK
    • Gość: ljaworo Re: SPOTKANIE W ZOO IP: *.* 20.06.02, 10:44
      Cześć dziewczyny,ja też chętnie się przyłączę. Mam 16 mies. córeczkę Dianę.Czy zbiórka jest przy kasach od strony Ronda Starzyńskiego czy od strony parku? I jak ja Was poznam.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: Angelika2 Re: SPOTKANIE W ZOO IP: *.* 20.06.02, 12:19
      Cześć dziewczyny,super pomysł, ja oczywiście - jeśli można się dołączyć- bardzo chętnie przyjdę i Was poznam. mam synka 6 letniego i 9 -cio mies. Spotykamy się przy kasach od strony parku?pozdrawiamAngelika
    • Gość: kubak Re: SPOTKANIE W ZOO IP: *.* 20.06.02, 14:34
      Dziewczyny, fajnie będzie Was poznać. Spotykamy się od strony parku, od AL. Soldarności, przy kasach. A poznamy się po dzieciach :))Na forum "zobaczcie" jest mój syn-Kubuś-syn Bebe, i córka Anuka, Agatka. Moje dzieci mają 12 i 8 lat.To do zobaczenia w sobotę. :))) :))) :))) Pozdrawiam, Bebe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka