Gość: kowcia IP: *.* 20.08.02, 09:54 JEST "DO WZIĘCIA" WOLNA NIANIA. ODCHOWAŁA 2 CHŁOPCZYKÓW (W TYM MOJEGO SYNKA)I MOŻE SIĘ ZAOPIEKOWAĆ JAKIMŚ DZIECKIEM (Z TYM ŻE NA TERENIE MOKOTOWA, URSYNOWA - NA TRASIE METRA). POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bastek Re: WOLNA NIANIA NA MOKOTOWIE IP: *.* 20.08.02, 16:05 Jestem bardzo zainteresowana, mieszkam na Ursynowie, na wysokości stacji metra Stokłosy. Czy możesz podać wiecej szczegółów? Pisz proszę na adres: m.szczesna@poczta.fmPozdrawiam,Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanka Re: WOLNA NIANIA NA MOKOTOWIE IP: *.* 20.08.02, 17:43 Gdyby Marta się nie zdecydowała, to i ja też chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o tej pani.Mieszkam w pobliżu stacji metra Ursynów.Pozdrawiam, Joankajomarc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35915 Re: WOLNA NIANIA NA MOKOTOWIE IP: *.* 20.08.02, 21:48 Gdyby to było aktualne i gdyby ta pani mogła jeszcze coś pomóc w domu, to ja potrzebuję na ok. 100 godz. w miesiącu - 4 w tygodniu 14.00-18.00 plus kilka dodatkowo. Bobas ma 8 mies. i mieszkamy na Dolnym Mokotowie. Kontakt na priva. Mira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: WOLNA NIANIA NA MOKOTOWIE IP: *.* 20.08.02, 21:58 Hi,Ja też jestem zainteresowana, mieszkam na Dolnym Mokotowie.Niania jest potrzebna na 5 dni w tygodniu po 8 lub 9 godz. dziennie, od października.Gdyby to było jeszcze aktualne poproszę o info na priva.anita.ika@poczta.wprost.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oim Re: WOLNA NIANIA NA MOKOTOWIE IP: *.* 21.08.02, 20:14 No to jeszcze spróbuje ja...Tez mieszkam na Ursynowie.Prosze o kontakt oim@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś