Gość: beiru IP: *.* 18.10.02, 09:25 Przeprowadzamy się i szukam dobrej przychodni (kasa chorych) w rejonie muranowa lub centrum w Warszawie, szczególnie zależy mi na Pediatrach.Prosze osoby mające doświadczenia o sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania_mam_Huberta Re: Przychodnia w Warszawie Muranów, Centrum IP: *.* 22.10.02, 12:31 cześćkilka dni temu miałam ten sam problem (też się przeprowadziliśmy). Obdzwoniam chyba wszystkie przychodnie w okolicy a jest ich trochę na Woli chyba 5 a w Śródmieściu 9.Zadzwoń pod nr 9470 j.t. numer informacji medycznej podadzą ci adresy i telefony przychodni w okolicy;ja wybrałam przychodnię na ul. Grzybowskiej 34 mają chyba 7 pediatrów (jest w czym wybierać) i pracują od 8 do 19.30 poza tym ważna rzecz o której dowiedziałam się przypadkiem od Pani z przychodni na Płockiej - wizyty domowe niby nie ma rejonizacji ale jak mieszkasz na Woli a zapiszesz dziecko do przychodni w Środmieściu to nie ma mowy o wizycie domowej pediatry do którego zapisałaś malucha.Owocnych poszukiwańAnka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaAsi Re: Przychodnia w Warszawie Muranów, Centrum IP: *.* 24.10.02, 11:08 Skoro Muranów to polecam przychodnię na Konwiktorskiej 3/5 (tel: 8311337) - mają kilku pediatrów, obskoczyłam chyba czterech i wszyscy bardzo OK. Zdecydowałam się na dr Griesgraber - pani doktór z doświadczeniem, nie męczy dzidziusiów drobiazgowymi badaniami, udziela - jak dla mnie - b. trafnych rad, nie panikuje a wręcz uspokaja mamy - takie jak ja - szukające dziury w całym, itp. Zawsze spotykałam się tam z pomocą, miłym przyjęciem i życzliwością. To jest teoretycznie przychodnia prywatna, ale ma podpisaną umowę z kasą chorych więc za friko.A i okolica ładna, można się potem przejść z maluszkiem po Starówce.PowodzeniaAnka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzatka+Ninka Re: Przychodnia w Warszawie Muranów, Centrum IP: *.* 06.11.02, 16:46 Witam na Muranowie Ja rowniez chodze na Konwiktorska i do tej samej pani doktor co Anka i jestem bardzo zadowolona. Najpierw trafilam tam do doktora Kowalskiego, ale nie spodobal mi sie (na wage polozyl dziecko w pampersie..), no ale to kwestia gustu. Lekarza trzeba sobie wybrac, ale przychodnia jest naprawde ok.Malgorzatka i Ninka (jutro 4 miesiace!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynamaria Re: Przychodnia w Warszawie Muranów, Centrum IP: *.* 07.11.02, 08:27 Aniu,Też chodziłam kiedyś na Grzybowską (teraz sie przeprowadziliśmy i chodzę do PMR na Żwirkach do wspaniałej pani dr Garbarczuk. Polecam ją serdecznie.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_mam_Huberta Re: Przychodnia w Warszawie Muranów, Centrum IP: *.* 08.11.02, 13:24 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria_rosa Re: Przychodnia w Warszawie Muranów, Centrum IP: *.* 09.11.02, 21:35 POlecam przychodnię na Grzybowskiej. Czasami panie w rejestracji "bąk w tyłek gryzie" ale jest ok. Ja chodzę ( rzadko bo mały jest alergikiem i musimy korzystać z pomocy innego lekarza )do dr. Aleksandry Garbaczuk.Wspaniała osoba.Dobry pediatra. Przy okazji - jest też kierownikiem tej przychodni. PozdrawiamMaria Rosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MelaBlonda A NA WOLI? IP: *.* 12.11.02, 16:15 a JA POSZUKUJĘ SENSOWNEGO PEDIATRĘ (I PRZYCHODNIĘ) NA WOLI DLA DZIECIĘCIA MEGO 12 DNIOWEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-mania Re: A NA WOLI? IP: *.* 12.11.02, 21:19 Ja idę jutro z dziecięciem moim 12 dniowym do przychodni na Płockiej 49. Połozna poleciła nam dr Sanecką więc ją wypróbujemy. Jak juz będziemy po to dam znać jak było.A swoją drogą Melu to moze staniemy się dla siebie spacerowym towarzystwem? My mieszkamy na górczewskiej przy prymasa i na pierwszy ogień dłuższych spacerów pójdzie parka na moczydle. Co Ty na to?pozdrania z anią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MelaBlonda Re: A NA WOLI? IP: *.* 25.11.02, 18:50 Sorki! dopiero teraz przeczytałam twój list.. ja jeszcze na spacery nie chadzam, bo jako wyrodna matka nie kupiłam dziecku wózka, ale już za chwileczkę już za momencik. Wtedy napiszę do ciebie. Pozdraawiam. Odpowiedz Link Zgłoś