Gość: MelaBlonda IP: *.* 12.11.02, 16:23 a JA POSZUKUJĘ SENSOWNEGO PEDIATRĘ (I PRZYCHODNIĘ) NA WOLI DLA DZIECIĘCIA MEGO 12 DNIOWEGO... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rudka Re: przychodnia na Woli IP: *.* 13.11.02, 00:00 Bemowo to już chyba nie Wola, ale polecić mogę panią doktor Barbare Palińską z przychodni przy Wrocławskiej, przyjmuje też prywatnie (jeśli jesteś zainteresowana, prześlę Ci numer telefonu). Rudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-mania Re: przychodnia na Woli IP: *.* 13.11.02, 13:18 My byłyśmy dzisiaj na Płockiej 49 u dr saneckiej i żyjemy. Przychodnia jest w trakcie remontu więc na razie śmierdzi farbą, ale jak skończa to bedzie lux. Ludzi było mało, panie w rejsetrwacji miłe i obrotne...Jesli chodzi o panią doktor to jest to mocno starsza osoba (zaleta doswiadczenia, wada-pójdzie na emeryture i tzreba będzie od nowa szukac lekarza) i wygłada troche jak baba jaga, ale jest symatyczna. Zbadała Anię od stóp do głów, wypytała o wszystko i ogólnie była w porządku. Może troche zbyt łatwo chce dawa leki, ale na szczescie na razie naturalne (lakcid i cos homeopatycznego na bolący brzuszek). Poza tym kazała nam się pokazac za tydzień, żeby sprawdzic jak rozwija się kolka?Na szczescie przez cała wizyte nie miałam wrażenia, ze chce sie nas pozbyć. Tak to wygląda...w sumie i przychodnia i p dr na plus, a jest wada nie ma specjalitów tzn np do ortopedy tzreba iśc na Szlenkierów...jesli masz jakies pytania to piszpozdrania z anią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MelaBlonda przychodnia na Woli >> MORE!!! IP: *.* 25.11.02, 18:46 Moje dziecię już 27 dniowe. Cały czas szukam przychodni na Woli (jak najbliżej KOŁA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiamamaEdytki Re: przychodnia na Woli >> MORE!!! IP: *.* 28.11.02, 13:06 Cześć.Zajrzyj do przychodni na Elekcyjnej 54. Odremontowana, schludna, są zamykane szafki, w które można schować ubranie w czasie wizyty.Chodzę tam z moją 3,5 letnią córką i 2-miesięcznym synkiem. Jest całkiem miło. Z lekarzy polecam dr Stolarczk lub dr Górską. Obie młode, całkiem rozsądne. Mają trochę inny sposób bycia - najlepiej zapisz dzidzię raz do jednej, raz do drugiej i wybierz tą, która Ci bardziej odpowiada.Elekcyjna jest przedłużeniem ul. Deotymy za Górczewską. Z Koła idziesz do końca ul. Ciołka, przecinasz Górczewską i już jesteś. Spacerkiem idzie się jakieś 20 minut, szybkim krokiem pewnie z 10 minut - wiem, bo czasami chodzimy na Koło na spacerki, jak mam się nudzi Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GocAnna Re: przychodnia na Woli >> MORE!!! IP: *.* 01.12.02, 23:22 Znam tę przychodnię od 7 lat, od urodzenia mojej starszej. Teraz mam drugą i przeniosłam się gdzie indziej. Na Elekcyjnej króluje bezduszność w robieniu zastrzyków, jest bardzo ciasno (duży rejon), lekarze pracują tak jak im płacą, nie mają powołania, są miłe bo tak trzeba. Może Gosia miała szczęście (chwilowo). Nota bene ja też szukam pediatry na Woli bo mój, niegdyś świetny, chyba ma klopoty (rozpił się). I masz tu babo placek Odpowiedz Link Zgłoś