Dodaj do ulubionych

Niania sprawdzona potrzebna od zaraz

IP: *.* 04.02.03, 13:23
Z powodu powtarzających się chorób synka (3 latka) muszę na kilka miesięcy zawiesić jego chodzenie do przedszkola :(Potrzebuję kogoś kto zająłby się dzieckiem od poniedziałku do piątku w godzinach ok. 8.00 - 17.00. Praca na Bródnie.Osoba nie będzie miała żadnych dodatkowych obowiązków oprócz opieki nad dzieckiem (no chyba że będzie chciała ;) )Proszę, bardzo proszę o namiary, jeśli macie kogoś godnego zaufania...Praca od zaraz.BuziakiKasia B., mało widoczna ostatnio, ale dużo czytająca :)
Obserwuj wątek
    • Gość: TOLA Re: Niania sprawdzona potrzebna od zaraz IP: *.* 07.02.03, 17:41
      Przyjaciółka naszej niani poszukuje pracy jako opiekunka. Nie znam jej osobiście tylko z opowiadań niani. Opiekunka Piotrusia jest u nas od pół roku i nie mam do niej zastrzeżeń - mogę sądzić że przyjaciół ma podobnych do siebie. Wybór niani to indywidualna sprawa i co jednemu odpowiada nie zawsze pasuje drugiemu. Moja niania ręczy za jej uczciwość, resztę pozostawiam do Twojej oceny. Pani ma ok. 54 lat, nazywa się Stanisława Wrzesińska, mieszka na Ochocie. Jej numer telefonu to 868-30-21. Pozdrawiam Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka