Gość: szwedka IP: *.* 13.02.03, 19:44 Mądrego. Sprawdzonego. Najlepiej na Żoliborzu lub Bielanach. Bardzo Was proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaha Re: Szukam homeopaty IP: *.* 14.02.03, 10:50 Ja szukalam juz 5 czy 6 razy i nie udalo mi sie. Moze bedziesz miec wiecej szczescia. Dolaczam sie do prosby.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brenda Re: Szukam homeopaty IP: *.* 14.02.03, 11:05 Co prawda nie Warszawa tyko Legionowo. Ale skoro ja mogę jeździć do Warszawy, to czemu Wy do Legionowa nie? Izabela Gromczewska pediatra - homeopataul. Gdyńska, Legionowotel. 784 57 00Lekarka ma bardzo dobra opinię. Do swojej pracy też przykłada się bardzo starannie (np. pierwsza wizyta z całym wywiadem trwa u niej ok. 1,5 godziny). Bardzo miła i oddana małym pacjentom.Pozdrawiam,Brenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: Szukam homeopaty IP: *.* 14.02.03, 13:45 Brenda, dziękuję!Czy w sytuacjach kryzysowych, może przyjechać do domu?I ile kosztuje wizyta w gabinecie, a ile z dojazdem?I jeśli mogę jeszcze spytać - jakie choroby leczyła u Twojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brenda Re: Szukam homeopaty IP: *.* 19.02.03, 11:08 Szwedka, nie wiem czy dojeżdża - musiałabyś zadzwonić. Ale u synka mojego kolegi spędziła całą noc przy łóżeczku. Dziecko łykało leki przeciwpadaczkowe a okazało się nadpobudliwym malcem.U mojego synka leczyła alergię z AZS-em. SkutecznieBrenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowanka Re: Szukam homeopaty IP: *.* 14.02.03, 16:28 Mam poleconego homeopatę przez koleżankę, która leczy dwójkę swoich dzieci od małego i młodsza ani razu nie była na antybiotyku a ma 4 lata, jest cały czas leczona przez tego pana. Ja osobiście wzięłam namiary na niego bo moja córka miała nawracające infekcje ale w końcu peditra przepisała leki homeopatyczne i jak na razie - trzeci miesiąc- jest spoko, bez infekcji, więc nie idę.Podam namiary może skorzystacie, koleżanka mówiła, że ten pan też bardzo długo przeprowadza najpierw szczegółowy wywiad nt. dziecka itp., np. na którym boku śpi, które części ciała najbardziej się pocą itp.Pan Jacek OczkowskiWarszawa ul. Andersa 1 m.3telefony: 0603314580, 8315726,8315631powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustynaAdamska Namiar na homeopatę IP: *.* 18.02.03, 16:27 Mam takiego lekarza tyle że w Łomiankach, tak że trzeba mieć samochód. Prowadzi od 3 lat mojego synka, który ma alergie iczęsto chorował, i ma przerośnięty 3.migdał, po wycięciu zresztą. Uważam że go dobrze prowadzi. Tyle że nie jest tani - wizyta 100 zł. Ale ma też i plusy - udziela porad przez telefon jeśli nie trzeba koniecznie wizji lokalnej, i jeśli dziecko choruje nagle to czasem nie bierze nic. Granulki którymi leczy nie są tak drogie jak inne leki standardowe.(tubka ok 5-6 zł)Tak że jeśli na dziecko naprawdę nie działa standardowa opieka medyczna to ploecamDr Stanisław JędrzejczykPrzyłuskiego 44Łomianki-Burakówtel. 751-87-59 najlepiej w godz.9-11justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaju Re: Szukam homeopaty IP: *.* 20.02.03, 10:36 Pediatra - homeopata Ewa Pitkiewicz - Rok, tel. do gab. 817 - 34 - 62, zapisy 17.00 - 20.00. Podobno najlepsza w W-wie. Pomogła juz wielu małym żuczkom.Zdaje się że udziela telefonicznie porad przez albo Dziecko albo Twoje Dziecko,tzn, tam podany jest tel. Niestety nas nie stać na wizytę (150 zł) a przydałoby się Poleciła mi Ją zaufana koleżanka.Pozdrawiam i życzę zdrówkaola z chłopcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotty Re: Szukam homeopaty IP: *.* 25.02.03, 10:55 Potwierdzam to bardzo dobry lekarz Dokładniej nazywa się dr Ewa Pietkiewicz-Rok i faktycznie płaci się 150 zł ale tylko za 1-szą wizytę, która jest dokładnym wywiadem na temat dziecka i trwa godzinę, a następne wizyty są krótsze i kosztują 100 zł. Zapisy są faktycznie pod tym numerem u pani Małgosi Czarneckiej, ewentualnie pod numerem 0691538628 także w godzinach 17-20.Pozdrawiam Dotty Odpowiedz Link Zgłoś