Gość: Ewa21
IP: *.*
20.02.03, 20:41
Witam

Powiedzcie mi czy wszytskie mamy czy to malych dzieci czy wiekszych juz jak poloza swoje pociechy spac to marza tylko o tym zeby polozyc sie do lozka przytulic do meza i odpoczac?Czy sa jakies mamy ktore maja ochote czy to w powszedni dzien czy w weekend wyskoczyc gdzies wieczorkiem na soczek piwko cokolwiek byle sobie odpoczac ale inaczej niz w domku ???Ja wiem ze browarek wieczorkiem to sie chodzilo jak bylsmy w liceum i to bylo takie fajne.Rany mam synka ktorego bardzo bardzo kocham ale chce zeby czasami dalej bylo tak fajnie w tym sensie jak kiedys.Chialabym zadzwonic wieczorem do kolezanki i powiedziac Hej stara idziemy na piwo wyluzowac sie posmiac popatrzec na innych ludzi posluchac muzyki.I to nie tylko okazjonalnie raz za czas w sobote.Mowie to z pozycji mamy kury domowej wiem ze pracujace mamy rzeczywiscie marza pewnie o odpoczynku przy lampce wina czy czegods tam w domu.Mieszkam w Zielonkach za Babicami Starymi To jest 6 km od ul lazurowej na Bemowie.Mamunie jesli ktoras z Was mieszka gdzies na bemowie lub w okolicach i ma podobne ciagotki jak ja prosze ODEZWICIE SIE!!!bO ja juz wariuje.Np teraz siedze i nie wiem co ze soba zrobic maz zaraz zacznie mecz przy piwie ogladac a mnie krew zaleje za chwile ze nie mam zadnej kolezanki sasiadki przyjaciolki z tora moglabym sobie wyjsc.Mieszkam w pod warszawa niecaly rok a na takiej wsi naprawde ciezko kogos poznacPowiedzcie taki dzieciak ze mnie jeszcze ze mam takie zachcianki???a moze to normalne? zlitujcie sie i odezwijciePozdrawiam Ewa