Dodaj do ulubionych

Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych..

17.03.07, 13:23
25 zł od dziecka, kurcze ..dwoje dzieci to 50 zł
Kogo na to stać??
p.s pogoda wiadomo rower odpada, piłka odpada, spacer odpada
Obserwuj wątek
    • andaba Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:32
      Większość rozrywek na tym świecie jest tylko dla bogatych, nie zauważyłaś?
    • triss_merigold6 Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:37
      Ale za te 25 zł dziecko może siedziec do oporu, bez limitu czasowego i się
      wyszaleć.
      • gabi683 Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:39
        Wszedzie tyle kosztuje do niedawna mnie nie było stac ale teraz moge sobie na
        to pozwolić smile
        • andaba Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:45
          Wygrałaś w totka?
          • gabi683 Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:45
            andaba napisała:

> Wygrałaś w totka?
            >

Nie smile
            • andaba Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:47
              Mniejsza o powód, zazdroszczę wzbogacenia smile
              • gabi683 Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 13:48
                andaba napisała:

> Mniejsza o powód, zazdroszczę wzbogacenia smile
                Oj oj ale i mi kidys nie było latwo i teraz sie ciesz ez tego co mamsmile
                Pozdrawiam a pozatym trzeba mieć nadzieje ze los sie zmieni.
                • mamaemmy Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 14:05
                  podpisuje się pod poprzedniczką,warto sobie przyciagac pieniądze pozytywnym
                  mysleniem-wtedy nagle dostajemy jakąś gotówkę,lub premie,mozliwosc zarobkusmileCos
                  wiem na ten tematsmiledziała myslenie typu:przyciagam pieniądze jak magnezsmile)

Co do atrakcji dla dzieci-to ja wole dolożyc pare złotych i iśc do Groteski na
                  Czerwonego Kapturkasmile
                  • andaba Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 14:07
                    Idź na Pyzę, fajna jest.

Dobra, zaczynam sobie wmawiać, że przyciąam pieniążki jak magnes.
                    Tylko na razie działam jak drugi biegun tego magnesu sad
                    • gabi683 Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 14:13
                      andaba napisała:

> Idź na Pyzę, fajna jest.
                      >
                      > Dobra, zaczynam sobie wmawiać, że przyciąam pieniążki jak magnes.
                      > Tylko na razie działam jak drugi biegun tego magnesu sad

I Ja tak myslalm a tu maszwink
                • demonii gabi683 17.03.07, 17:41
                  Ożesz Ty...dziabnęłaś mnie !! big_grinDDD
                  • gabi683 Re: gabi683 17.03.07, 17:42
                    demonii napisała:

> Ożesz Ty...dziabnęłaś mnie !! big_grinDDD

heheheheh smile
                    • gabi683 Re: gabi683 17.03.07, 17:42
                      Na co sie złapalas na kure czy na Wiosennasmile
                      • demonii Re: gabi683 17.03.07, 17:44
                        big_grin Na obie big_grin W sumie 10 kilo mi zeżarłas big_grinDD Dostaniesz rozwolnionka : DDD
                        • gabi683 Re: gabi683 17.03.07, 17:48
                          demonii napisała:

> big_grin Na obie big_grin W sumie 10 kilo mi zeżarłas big_grinDD Dostaniesz rozwolnionka :
                          DDD

No to sliczniesmileDlugo graszconfused
                          • demonii Re: gabi683 17.03.07, 18:25
                            A jakieś półtora miesiąca smile A Ty?
                            • gabi683 Re: gabi683 17.03.07, 18:30
                              tak jak TYsmile
      • babka71 Re: triss płacę za swoje ale razy dwa to jest 50 17.03.07, 14:10
        (dziecko sąsiadki)faktycznie pogoda tylko dla Bogaczy!
        wybralismy durnowatego Mcdonalda...
        • sir.vimes Re: triss płacę za swoje ale razy dwa to jest 50 17.03.07, 14:14
          A w co dzieci mogą się pobawić w makdonaldzie?

• gabi683 Re: triss płacę za swoje ale razy dwa to jest 50 17.03.07, 14:15
            sir.vimes napisała:

> A w co dzieci mogą się pobawić w makdonaldzie?
            >

W jedzenie zestaów i zabwe w mini kulkach na jedno i to samo wychodzi.
            • sir.vimes Re: triss płacę za swoje ale razy dwa to jest 50 17.03.07, 14:16
              Hmm. Średnie.
              • babka71 Re: nie stać mnie 17.03.07, 14:19
                na sponsoring 25 zeta na drugie dziecko... w sumie z jakiej racji
                • sir.vimes Re: nie stać mnie 17.03.07, 14:23
                  nie lepiej iść na poranek do kina a później do parku? Albo pojechać do ogrodu
                  botanicznego - ty masz bilet za 5 zł, dzieciaki za darmochę?

A czy sąsiadka nie może za swoje dziecko zapłacić? Może nie unoś się "honorem"
                  tylko powiedz , że nie stać cię i już.

• gabi683 Re: nie stać mnie 17.03.07, 14:26
                    Ja bym tak powiedzila bo jak sie czlowiek liczy z kazdym groszem to nie wrato
                    sie wysilac na sile i za wszelka cene isc .
                • aluc a czy to jest wina Hula Kula czy czegoś tam? nt 17.03.07, 14:29
                  • babka71 Re: możesz sprecyzować pytanie? 17.03.07, 15:50
                    • triss_merigold6 Re: możesz sprecyzować pytanie? 17.03.07, 16:17
                      Pewnie chodzi o to, że to nie wina HulaKula, że ustala takie stawki.
                      Dolicz do tego parking 5 zł za godzinę.wink
                      Wiesz, są różne miejsca w Warszawie. W moim najbliższym centrum handlowym jest
                      fajny, płatny plac zabaw - 5 zł za pół godziny ale nadaje się tylko dla małych
                      dzieci. Na osiedlowym basenie są tzw. godziny familijne kiedy osoba dorosła z
                      dzieckiem płaci za wejście 2,5 zł ale musi liczyć się z dzikim tłumem w wodzie.
                      W piatkowym "Co jest grane" są podawane różne miejsca z imprezami dla dzieci -
                      zajęcia plastyczne np. w Zachęcie, czytanie bajek w księgarniach itd. kosztują
                      naprawdę symbolicznie i dużo mniej niż HulaKula.
                      W jakim wieku masz dziecko, bo mam fajny namiar na zajęcie wakacyjne (tanie i
                      blisko) a moje jest za małe.
                      • babka71 Re: triss odpowiadam 17.03.07, 16:42
                        Jak ktoś nie posiada samochodu, wypasionej bryki i nie płaci za parking to,
                        niestety, na takie cóś go nie stać!
                        Mnie stać, raz na tydzień 25 zł wybulić, ale akurat mamy kolegi syna już nie!!
                        Zresztą tego typu ośrodki dla dzieci to naprawdę jakiś snobizm.. siedza takie
                        mamuski... kończę temat szkoda gadać..
                        pozdrawiam
                        • triss_merigold6 :) 17.03.07, 16:45
                          Ej, nie denerwuj się. 50 zł w każdym tygodniu tez bym nie mogła wydać tylko na
                          rekreację dla dziecka.wink
                          HulaKula to całe centrum jest, nie tylko dla dzieci przecież.
                        • e_r_i_n Re: triss odpowiadam 17.03.07, 19:23
                          babka71 napisała:

> Zresztą tego typu ośrodki dla dzieci to naprawdę jakiś snobizm.. siedza takie
                          > mamuski... kończę temat szkoda gadać..

No to chyba dobrze, ze tam nie poszłaś. Wiec o co lament? smile
    • agnieszka_azj W "Kolorado" taniej i też bez ograniczeń n/t 17.03.07, 14:32

• jagoda56 Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 17:03
      W raz w miesiącu można iść.A jak ktos nie ma na tyle pieniędzy,aby posłać
      dwójkę dzieci to mógł zostać przy jednym.
    • wieczna-gosia Re: Hula - kula Warszawa tylko dla bogatych.. 17.03.07, 18:08
      kurcze no bylam dzisiaj 20 km na rowerach- nie wiedzialam ze nie mozna. A co
      skazenie?

ja osobiscie w ogole takich placow zabaw nie lubie, fakt ze drogo. ale ze nie ma
      alternatywy to bym nie przesadzala smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka