Dodaj do ulubionych

centrum medyczne LIM

05.04.07, 22:05
Czy może ktoś mi coś powiedzie na temat tego centrum.
Jak tam się traktuje pacjentów czy personel jest miły itp.
Obserwuj wątek
    • franula Re: centrum medyczne LIM 07.04.07, 21:24
      moim zdaniem absolutnie super
      jak chces zto pisz na priv
      • justyna1908 Re: centrum medyczne LIM 09.04.07, 08:58
        moim zdaniem też super !!!!
    • dominika8 Re: centrum medyczne LIM 09.04.07, 18:16
      jest OK, miałam abonament przez 3 lata. Mogę polecić pediatrę i ortopedę
      • marcia74 Re: centrum medyczne LIM 10.04.07, 15:33
        Bardzo OK. Jedno tylko mi nie odpowiada - jak wzywasz lekarza do dziecka do
        domu, trzeba czekac od 4 do 7 godzin, a bywa, ze i wiecej niz 7. Generalnie
        polecam.
    • primka Re: centrum medyczne LIM 11.04.07, 23:00
      Ja też polecam, choć jak wszędzie, można trafić na lekarza konowała - ja w ciągu
      kilku lat trafiłam na 2, a poza tym inny byli w porządku.
    • ania.priv Re: centrum medyczne LIM 12.04.07, 21:05
      też mam tam karnet i jestem bardzo zadowolona
    • lemiwawa Re: centrum medyczne LIM 21.04.07, 16:47
      ja też bardzo polecam, chodzimy tam w ramach abonamentu, miła, fachowa obsługa,
      zawsze mogą przyjąć nad program, jeśli jest nagła potrzeba. Zupełnie inne
      traktowanie człowieka niż w państwowych przychodniach, lub nawet i w prywatnych,
      które mają podpisaną umowę z NFZ. Jestem bardzo zadowolona.
      • vailima Re: centrum medyczne LIM 21.04.07, 23:52
        Dziewczyny, bede miala abonament od maja - prosze poleccie mi dobrego pediatre
        i ortopede dzieciecego (synek ma teraz 7 tygodni). A moze jeszcze znacie
        jakiegos ortopede dla doroslych - to dla mnie, mam po ciazy problem z dlonmi
        (zespol ciesni nadgarstka) i tez szukam lekarza.
        • dominika8 Re: centrum medyczne LIM 22.04.07, 08:29
          pediatra-dr Wieczorek
          ortopeda-dr Kroczak
        • lemiwawa dr. Jakubowska, dr. Rowicka -pediatrzy 22.04.07, 09:26
          ortopeda dla dziecka - dr. Szymanek
          dobrzy pediatrzy: dr. Jakubowska i dr. Rowicka.

Najpierw chodziliśmy do dr. Jakubowskiej, synek miał problemy z brzuszkiem,
          kolki, cofał Mu się pokarm, a potem do dr. Rowickiej, (bo u dziecka wystąpił
          refluks żołądkowo-przełykowy) która jest także gastrologiem dziecięcym, bardzo
          pomogła synkowi. Obie panie są kompetentne, miłe, poważnie traktują małych
          pacjentów i ich rodziców. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u nich, i każdemu
          polecam takich lekarzy.
          • monstermama.no1 Re: dr. Jakubowska, dr. Rowicka -pediatrzy 09.05.07, 16:02
            Potrzebuję dobrego specjalisty-pediatry żeby się zgłosić z tym problemem.
            Szukałam na stronie Lim-u dr Jakubowskiej ale niestety nie ma takiego nazwiska w
            spisie pediatrów... sad
            Natomiast dr Rowicka nie przyjmuje do 28.05!

Droga lemiwawa,
            Mam podobną sytuację z moim miesięcznym synkiem. Już w szpitalu po porodzie
            zwróciłam uwagę lekarzowi że mój synek ma problemy z połykaniem
            pokarmu-pielęgniarka laktacyjna kazała gardło mu masowac przy karmieniu i tyle.
            Wiktorkowi ulewa się pokarm praktycznie cały czas. Wymioty dwa, trzy razy
            dziennie...o dziwo ma wilczy apetyt smile
            Dzisiaj to już przeszedł samego siebie biedactwo - wymiot był tak silny (leżał w
            łóżeczku), że nie pomogło nawet wzięcie do góry na bok...
            Zablokował się totalnie. Jednym ruchem zapałam go w pół i przewróciłam na ręku
            brzuszkiem do dołu i zaczęłam dosłownie KLEPAć po pleckach. Trwało to całą
            wieczność zanim usłyszałam płacz że już ok.
            Jeszcze mi serce wali z wrażenia. Nie chce myśleć co by było gdybym np. była w
            łazience sie załatwić indifferent

• dorak8 centrum jest super! 24.04.07, 14:04

• dorak8 pediatra 24.04.07, 14:05
        dr. Kindracka
        pokecam smile
        • lemiwawa Re: pediatra 24.04.07, 15:24
          my byliśmy z synkiem u Kindrackiej, owszem miła, ale zastanawiała się, nie
          bardzo wiedziała co polecić, nie umiała postawić diagnozy. Z poważniejszymi
          sprawami jak ból brzuszka, polecam wcześniej wymienionych przez mnie pediatrów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka