ariana7 01.11.07, 21:47 pilnie poszukuję namiarów na dobrego hematologa dla 10-miesięcznego synka (może być prywatnie). Dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: hematolog Warszawa 01.11.07, 23:33 www.rentgen.pl/ dr Ochocka gdybyś nie znalzła nikogo polecanego, osobiście nie miałam kontaktu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: hematolog Warszawa 02.11.07, 00:59 Nie pamietam nazwisk, ale bylam w 2 miejscach: - szpital bna Litewskiej (mozna sie zapisac prywatnie na 1 pietrze) - prywatna lecznica (nie pamietam nazwy) przy jaskini solnej na ul. Wroclawskiej na Bemowie (tam byl bardzo kompetentny pan doktor). Odpowiedz Link Zgłoś
biaemi Re: hematolog Warszawa 03.11.07, 00:15 prof. i tu mi wylecialo nazwiska, zaczyna sie na M (chyba Matysiak czy jakos tak) w LuxMedzie - jest to jedyny pediatra hematlog dzieciecy, wiec z identyfikacja nie bedzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena44 Re: hematolog Warszawa 03.11.07, 20:30 pewnie chodzi o prof.dr.med.Michała Matysiaka, nie wiem jak teraz, ale z 10 lat temu był szefem hematologii na działdowskiej. rzeczywiście przyjmuje w luxmedzie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ariana7 Re: hematolog Warszawa 05.11.07, 11:29 dzięki wielkie. Zapisałam synka mna jutro do prof. Matysiaka. Trochę mnie cena za wizytę zbiła z nóg, ale sprawa jest pilna, bo wyniki się pogarszaja. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś