ika76 06.11.07, 18:57 Witam Czy możecie polecić dobrego pediatrę w Luxmedzie, najchętniej na Ursynowie? Pozdrawiam, ika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita.sz Re: pediatra w LUXMED 15.11.07, 22:17 szczerze mogę Ci polecić dr Rostropowicz. Przetestowałam jeszcze 2 inne kobietki, ale ta jest świetna. Kontaktowa i rzetelna. Chodzę do niej w łaśnie na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dg77 Re: pediatra w LUXMED 19.11.07, 11:38 Tylko dr Rostropowicz - leczy nas od 13 lat - ostatnio w Luxmedzie - Przyjmuje na Chmielnej i na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
karmenka2 Re: pediatra w LUXMED 27.11.07, 13:48 A my chodzimy na KENa do dr Hołocińskiej i jesteśmy prze- zadowoleni Kobitka młoda miła i ze wspaniałym podejsciem do dzieci polecam Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 zgadzam sie!! 27.11.07, 19:10 ja jestem w niej zakochana. Holocinska ma super podjescie do dziecka mego, ktore nie jest latwe, bo duze inne baby mnie straszyly nadwaga niemowleca, jak mial 3 m-ce. w snach widzialam, jak mu cycka wyrywam, by nie jadl a Holocinska uspokoila mnie zupelnie. poza tym posiweca ona kazdemu dziecku duzo czasu. igor jest u niej zawsze co najmniej pol godziny, oglada go ze wszystkich stron i jest po prostu i po ludzku bardzo zyczliwa. ja chodze juz tylko do niej Odpowiedz Link Zgłoś