osmula 19.11.07, 18:00 Witam, Potrzebuję namiary na dopbrego pediatrę immunologa w W-wie. Prywatnie rzecz jasna. Pozdrawiam Osmula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemmerdeur Re: Immunolog w W-wie 19.11.07, 18:51 Pani doktor Jolanta Mikołajewicz - oprocz tego, ze dobry specjalista, to przemiła osoba z tzw. podejsciem do dzieci Tutaj jest jej wizytowka: www.homeopatiaok.pl/Portal/Porady/Mikolajewicz.aspx i gabinetu: www.homeopatiaok.pl/Portal/Gabinety/Szczegoly.aspx?ID=2 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia023 Re: Immunolog w W-wie 20.11.07, 14:01 witam mam takie pytanko a ile kosztuje wizyta u pani doktor ja rowniez szukalam dobrego immunologa znasz moze dobrego pulmonologa dzieciecego bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
osmula Re: Immunolog w W-wie 20.11.07, 16:17 Witam, No własnie szukam ..szukam i nic nie mogę znależć. Co do pulmunologów to nie doświadczyłam ale miałam przyjemność z dr Lange, która jest alerologiem i pulmunologiem. Przyjmuje w Falcku na Marjańskiej Osmula Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Immunolog w W-wie 21.11.07, 09:21 Mikołajewicz zajmuje się medycyną holistyczną, leczeniem Sanum, z immunologią już niewiele ma wspólnego.Dużo o niej na frum Alergie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agasmok Re: Immunolog w W-wie 13.05.08, 15:32 Świetny facet,immunolog, to dr Feleszko, z Kliniki na Działdowskiej. Przyjmuje na Woli, na płockiej (znajdziesz go na: www.immunolog.waw.pl) . Poszłam do niego, bo miałam duzo problemów z moją Zuzią, która bez przerwy chorowała, ale zrobiliśmy badania i okazało się, ze to nic groznego. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś