panna_lila 09.03.20, 22:13 na portalu wykop.pl . odpowiada dr Paweł Grzesiowski, immunolog - sporo rzeczowych informacji www.wykop.pl/link/5372369/ama-z-dr-pawlem-grzesiowskim-koronawirus-fakty-i-mity/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cauliflowerpl Re: AMA - Ask Me Anything - na temat wirusa 09.03.20, 22:33 Piękne Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: AMA - Ask Me Anything - na temat wirusa 10.03.20, 08:36 Według tego AMA zwierzęta się nie zarażają i nie ma czegoś takiego jak zarażanie bezobjawowe, tzn. że ktoś zaraża zanim wystąpią objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: AMA - Ask Me Anything - na temat wirusa 10.03.20, 08:41 Wspaniałe. Coś jak troliszcza z początków internetów: "Dzień dobry, jestem mężem/śmieciarzem/prawiczkiem/studentem teologii/cokolwiek. Można zadawać mi pytania." Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: AMA - Ask Me Anything - na temat wirusa 10.03.20, 09:02 Tylko na wykopie to nadal funkcjonuje, pomimo że od "początkow" mija juz jakieś 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: AMA - Ask Me Anything - na temat wirusa 10.03.20, 08:42 A dlaczego on ma udzielać odpowiedzi po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: AMA - Ask Me Anything - na temat wirusa 10.03.20, 11:04 "Branie witaminy C profilaktycznie nie działa, niezależnie w którą stronę jest skrętna. Robiono badania naukowe nawet do 4g witaminy C dziennie - nic nie pomaga, natomiast może uszkadzać nerki. " Mój świat właśnie się zawalił 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś