renatajk 09.01.08, 21:59 Proszę o pomoc. Szukam przedszkola dla mojej córki. Proszę o opinie i rady. Które przedszkole na Bródnie jest godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marioladabr jest wiele 10.01.08, 11:43 np. Ja chodziłam na zajęcia prywatne do przedszkola na Krasnobrodzkiej i tam chciałam posłać dziecko, ale się nie dostał. Więc zaczęłam szukać innego. Wiele dobrego słyszałam o przedszkolu na ul. Tokarza, jest ono integracyjne i zawsze są dwie panie na grupę. Podobało mi się tez przedszkole na Żuromińskiej i Bolivara. Ostatecznie mój synek trafił do przedszkola nr 91 na Suwalskiej i też jestem zadowolona. Panie są miłe, jest dużo atrakcji -2x w miesiącu jakiś teatrzyk, było spotkanie z Mikołajem, były jasełka dla rodziców, będzie bal karnawałowy. Jedzenie smaczne (chociaż mój nie chce nic jeść). Niestety nie znam przedszkoli w drugiej części Bródna (bliżej Wysockiego) więc nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
wike1 Re: jest wiele 13.01.08, 11:27 Witam Jesteśmy po przedszkolu na Żuromińskiej i mogę spokojnie polecić.Pozdrawiam "-Mama niema pada deszczu" Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta570 Re: przedszkola na Bródnie 15.01.08, 10:32 Moge polecić ci przedszkole na Tokarza. My jesteśmy już w 2-grupie. Przedszkole miłe, przyjazne dziecku i rodzicom. Poza tym jest integracyjne więc twoje dziecko będzie miało okazje poznać dzieci jeżdżące np. na wózkach i przekonać się że są tacy sami jak zdrowe dzieci. Panie w gr.są miłe otwarte i pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś