akgr 29.01.08, 09:56 Mam problem poszukuję dobrego i uczciwego ortodonty z Warszawy i okolic Pruszków, Grodzisk, Ożarów. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisuga2 Re: Poszukuję ortodonty 01.02.08, 15:30 Dobry ortodonta (i dla dzieci i dla dorosłych) to pani dr Krystyna Jędrzejewska - przyjmuje na Czeskiej na Saskiej Kępie (w środy i soboty) tel. do gabinetu to 22 617-32-31. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Polecam dok. Natasza Iracka 02.02.08, 23:56 Ja polecam dobrą i bardzo uczciwą panią Nataszę Iracką - specjalista ortodonta. Namiary mam z polecenia a teraz mój brat ma u niej zrobiony aparat. Bardzo dokładna, niezwykle uczciwa, za aparat możliwa płatność w ratach. Mój brat bardzo zadowolony, bo wcześniej błądził po różnych "specjalistach" i tylko ona uczciwie podeszła do jego dość skąplikowanej wady zgryzu a teraz już wychodzi na prostą i za chwikę będzie miał piękne zęby Przyjmuje na Ursynowie. Ul.Meander 22 (wejście od KEN) tel. 0-22 649-77-44 Odpowiedz Link Zgłoś