derkam 26.02.08, 15:59 Gdzie mogłabym się wybrać na basen z 1,5 rocznnym synem na Tarchominie/Białołęce, czy gdzieś warto> Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni-ka7 Re: Gdzie na basen na Tarchominie/Białołece z 1,5 27.02.08, 06:49 moja corka chodzi do szkoly na erazma z zakroczymia.basen zwyczajny.jak chce sie czegos wiecej to trzeba pojechac na poloneza na labiszynska.ceny jednak sa tam troche wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_gk Re: Gdzie na basen na Tarchominie/Białołece z 1,5 27.02.08, 10:34 Na pewno nie do szkoły na Erazma, bo to zwykły basen z temperaturą wody jak w basenie sportowym, czyli zdecydowanie za zimno dla takiego malucha. Polecam Polonez, ewentualnie Potocką (podobna odległość). Odpowiedz Link Zgłoś
ricardreis Moniko !! 31.03.08, 18:07 Moja córka za rok ma rozpocząć edukację w szkole postawowej. SP na Erazma jest naszynm rejonem-czy możesz mi napisać, czy jesteście zadowolone z tej szkoły??? Bardzo dziekuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gdzie na basen na Tarchominie/Białołece z 1,5 29.02.08, 16:05 Chodzimy na Polonez. Tez jest fajny basen na Jagielolońskiej, troszke dalej - bywalismy tam, jak jeszce nie było Poloneza. pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś