amelia20 10.09.03, 13:24 Cześć Dziewczyny, czy znacie w Warszawie jakieś naprawdę dobrze zaopatrzone second-handy? Przeglądałam w wyszukiwarce i nie moge znaleźć takiego wątku. Napiszcie coś. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagasz Re: polecane second-handy 10.09.03, 13:57 Polecam: - bazar Wolumen we wtorki i piątki od 8.00 do około 13.00 - sklep "Wzorcownia" przy kinie "Atlantic" - sklep "Ciuchy" na Brackiej przy Orbisie. Ja też szukam fajnych ciucholandii dla dorosłych i dla dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
epjasa Re: polecane second-handy 11.09.03, 10:56 Na Ursynowie, na ul. Kazury - chyba 2 (nie jestem pewna), są dwa, w sąsiednich blokach. Obydwa należą do tej samych właścicieli. W jednym jest towar "nowy", a w drugim, to co się nie sprzedało w pierwszym lub bardziej zniszczone. Ja na tych sklepach (wcześniej funkcjonował tylko jeden) wychowałam córkę i częściowo wychowuję teraz synka. Sama też sobie nie jedną rzecz kupiłam. Są dobre jakościowo, ale chyba nie są konkurencyjne cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: polecane second-handy 11.09.03, 11:08 Jeszcze "ciucholand" przy Placy Narutowicza na Woli Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: polecane second-handy 11.09.03, 18:24 O ile mi wiadomo, Plac Narutowicza na Ochocie jest Basia jagasz napisała: > Jeszcze "ciucholand" przy Placy Narutowicza na Woli Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: polecane second-handy 12.09.03, 10:15 Oczywiście, że na Ochocie. Zaćmienie jakieś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: polecane second-handy 16.09.03, 14:43 hej,hej! plac Narutowicza nie jest na Woli tylko na Ochocie! inne ciucholandy na Ochocie to 2 sklepiko koło Hali Kopińskiej i stoiska przy Hali Banacha - pozdrawiam maria, mama oli ubieranej wyłącznie w ciucholandach lub w rzeczy po dzieciach znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: polecane second-handy 12.09.03, 16:02 Wątek jest obecnie poruszany na Urodzie. W Wyszukiwarce wrzućcie też: Tanie ciuchy. Polecam Stokłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1000 Re: polecane second-handy 08.11.03, 22:22 A w Krakowie? Może któraś z Was zna jakieś ciekawe sklepy tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś