Dodaj do ulubionych

znacie sale zabaw dla maluchow w Warszawie?

13.10.03, 15:46
No własnie. Nasz maluch uwielbia się bawić z dziećmi. W lecie i ciepłej
jesieni godzinami siedział w piaskownicy i grał w piłkę w parku. Ale co teraz
kiedy leje i jest zimno? Chętnie zaprowadzilibysmy go na jakis kryty plac
zabaw, ale tu mamy problem. Wszystkie place które znamy są dla większych
dzieci (wspinaczka po linach, tunele, duże zjeżdzalnie etc, albo komputery,
gry, rysowanie). A on ma troche ponad 1,5 roku i na wspinanie sie jest jednak
troche za maly. Znacie może - najchętniej w Środmiesciu - jakąs fajną salę
zabaw? Nastawiona raczej na takie trochę mniejsze dzieci? Ja szukam i oczom
nie mogę uwierzyć bo nic takiego nie widzę. A to przecież nie może być
prawda!!! ratunku, pomozcie, bo jak pada deszcz to nam roznosi dom tak go
energia rozpiera!!!
Obserwuj wątek
    • tintin Re: znacie sale zabaw dla maluchow w Warszawie? 13.10.03, 16:43
      Aha, zapomniałem dodać. Wiem oczywiście że są wielkie centra dla dzieci typu
      Kids Play. Jest to jakis pomysl raz na jakis czas - bo wiekszosc atrakcji
      jeszcze niedostepna bo maluch za maly smile) to raz. Dwa to odleglosc - on chce
      codziennie bawic sie z dziecmi no a raczej trudno by nam bylo codziennie
      odwozic go razem z opienku na drugi koniec miasta. Trzy to cena - 25 zl za
      wejscie sad( jakby chcial tam chodzic codziennie ...
      A my szukamy po prostu jakiegos miejsca gdzie przychodza inne dzieci w tym
      wieku, jest troche samochodzikow, klockow i nic więcej nie potrzeba - no tylko
      żeby był dach smile)
      • Gość: ula Re: znacie sale zabaw dla maluchow w Warszawie? IP: *.energis.pl 13.10.03, 17:37
        w smyku na kruczej za 5 zl bodajze, mozna wejsc razem z dzieckiem. takie mini
        centrum rozrywki smile- troche kuleczek, samochodzikow, materacy, stoliczek, gdzie
        mozna rysowac. dla maluszka w tym wieku do ogarniecia. i zwykle nie klebi sie
        tam az tak, by go to przeroslo halasem czy akcją, natomiast moze pobawic sie z
        innymi dzieciaczkami. jedyne, co mi pzychodzi do glowy z tanich i pod dachem.
    • Gość: ula Re: znacie sale zabaw dla maluchow w Warszawie? IP: *.energis.pl 13.10.03, 17:40
      a na weekendowe, drozsze wyjscie- adyba best mall ma takie centrum zabaw, ze
      mozna wejsc z dzieckiem. raczej bawia sie tam starsi, ale za to Wy mozecie sie
      pobawic ze swoim maluskziem- w cudownych korytarzach, tunelach, pileczkach,
      etc. weszlam tam ostatnio ze swoim i szalalam!

marzy mi sie wynajecie czegos takiego na noc- na randkę smile. wyobrazacie sobie?
      hihi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka