Dodaj do ulubionych

The Lake House

27.06.06, 21:05
Keanu Reeves i Sandra Bullock - razem, ładne, ale w Polsce ponoć do 18
sierpnia trzeba poczekać. Zbierzemy jakąś grupę wyznawczyń talentu (i nie
tylko :)) Reeves'a do sierpnia i może do kina na romansidło (mam nadzieję)?????

thelakehousemovie.warnerbros.com/
To tak w opozycji do meczy - dziś bunt - nie oglądam - wino zbyt smaczne i
przy okazji zapatrzyłam się w J. Depp'a :)))
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: The Lake House 27.06.06, 21:24
      Łał, ale piękny zestaw. :)) Iod rezerwuj bilety. :)
      • iod Re: The Lake House 27.06.06, 21:28
        OK!!!! tym razem dopilnuję :)))
        • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 21:29
          nie znam tych aktorów chyba nie pochodzą z Łomianek.
          --
          Nasze Forum Łomianki
          OIOM-Leć Sokole
          Sokołowski musi odejść!
          • iod Re: The Lake House 27.06.06, 21:33
            nie pochodzą, Papi, obiecuję, naprawdę, ja już jedną nogą na innych forach, nie
            będę zaśmiecać, pomyślałam tylko o łomiankowskim fun clubie aktorów i...ładnych
            filmów ;)
            • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 21:35
              zasmiecaj bo nas ciągle gonią albo za szybko uciekają, a do Siedlec to dalej
              niz blizej-śmiało to miał byc taki żart, ale widze że jestem za poważny.
              • iod Re: The Lake House 27.06.06, 21:40
                wklej ze 3 "buźki" i będzie ok :)))
                • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 21:41
                  no własnie tym razem spróbowałem bez buziek...:)
              • kmsanczia Re: The Lake House 27.06.06, 21:42
                Papi żart ci się nie udał, trzeba było zapytać dlaczego ten pan nie ma brody. ;)

Iod nie uciekaj z normalnymi tematami, bo mi się nie chce pisac ostatnio. :)
                • iod Re: The Lake House 27.06.06, 21:47
                  kmsanczia napisała:

> Iod nie uciekaj z normalnymi tematami, bo mi się nie chce pisac ostatnio. :)

hmmm....zauważyłam...przede mną niedługo "długie" wieczory, nie dam się, będę
                  pisać, mimo Papiego ;)
                  • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 22:01
                    iod jak mozesz tak pisać "mimo papiego":(
                    • iod Re: The Lake House 27.06.06, 22:05
                      papirus22 napisał:

> iod jak mozesz tak pisać "mimo papiego":(

oj, nie wiem sama, wyrwało mi się, prowokacja, czy co?????? ;)
                      • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 22:07
                        no raczej marna z Ciebie prowokatorka:)
                        • iod Re: The Lake House 27.06.06, 22:11
                          papirus22 napisał:

> no raczej marna z Ciebie prowokatorka:)

no bo ja jak zwykle 3 sroki za ogon...jakbym się na prowokacji skupiła li tylko,
                          to by dopiero było ;)))
                          • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 22:18
                            niestrasz!:)
                            • iod Re: The Lake House 27.06.06, 22:20
                              papirus22 napisał:

> niestrasz!:)

przepraszam Papi, parsknęłam śmniechem, ekran oplułam....muszę po chusteczkę... ;)
            • mwsylwia Re: The Lake House 27.06.06, 21:43
              iod napisała:
              ja już jedną nogą na innych forach,

Nawet o tym nie myśl!!
              A do kina ja sie pisze bo Keanu to mj typ, a jeszcze jak to będzie cos w stylu
              "Sweet November" to juz na 100%
              • iod Re: The Lake House 27.06.06, 21:46
                boję się, że może trochę będzie "Sweet November" niestety - jakoś w happy end
                tej historii uwierzyć nie mogę. Będzie ładnie na pewno. Keanu jakby starszy
                troszkę. Piękną ma wybrankę serca...piękna para...widziałyście "Meet Joe Black"
                z Claire Forlani. To ona. Miło popatrzeć.
                • mwsylwia Re: The Lake House 27.06.06, 21:49
                  Hmn - chyba nie kojarzę tytułu...
                  • iod Re: The Lake House 27.06.06, 21:54
                    z Bradem Pitt'em, A. Hopkins'em

www.imdb.com/title/tt0119643/
                    • mwsylwia Re: The Lake House 27.06.06, 22:00
                      Nie widziałam :(
                      • iod Re: The Lake House 27.06.06, 22:03
                        ładny...trochę zakręcony...

www.probertencyclopaedia.com/j/Claire%20Forlani.jpg
                        Claire - oczy ma niezłe - te... na twarzy... ;)
                        • kmsanczia Re: The Lake House 27.06.06, 22:07
                          lebris.cedric.free.fr/hidden/wallpapers/Claire%20Forlani%2001.jpg
                          • iod Re: The Lake House 27.06.06, 22:09
                            Sanczis, wklej jakiegoś Keanu teraz, bo będzie, że dziwne jesteśmy...a to
                            naprawdę ładna para :)
                            • mwsylwia Re: The Lake House 27.06.06, 22:12
                              najlepiej z Matrixa, w czarnym płaszczu w postawie wojownika :)
                            • kmsanczia Re: The Lake House 27.06.06, 22:14
                              Jakie dziwne, po prostu potrafimy docenić piękno. ;)
                              Jeszcz do Sandry nie doszłam, a wy już chcecie Keanu, deser na końcu. :)
                              • iod Re: The Lake House 27.06.06, 22:15
                                kmsanczia napisała:

> Jeszcz do Sandry nie doszłam, a wy już chcecie Keanu, deser na końcu. :)

hmmmm.....warto czekać!!!1
                                • papirus22 Re: The Lake House 27.06.06, 22:17
                                  moga byc kobiety , jak dacie faceta to sie jeszcze znowu coś okaze..
                                • kmsanczia Sandra 27.06.06, 22:23
                                  www.sandra.com/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1880&g2_serialNumber=2
                                  • iod Re: Sandra 27.06.06, 22:25
                                    dobra, dawaj deser na dobranoc, tylko jakiś słodki, może być z głosem,
                                    luuuuuubię :)))
                                    • kmsanczia Re: Sandra 27.06.06, 22:28
                                      perso.orange.fr/keanuonnet/images/galerie/arch027/06-02-1.jpg
                                      jak to na dobranoc, już?
                                      • iod Re: Sandra 27.06.06, 22:31
                                        kmsanczia napisała:

> perso.orange.fr/keanuonnet/images/galerie/arch027/06-02-1.jpg
                                        > jak to na dobranoc, już?

nie idę spać, nie idę, piękne to zdjęcie, naprawdę, mieszać geny, krew mieszać,
                                        nacje i wszystko, pięknych płodzić... po co spać, można przecież się upić z
                                        radości....;(
                                        • papirus22 Re: Sandra 27.06.06, 22:34
                                          płodzić?
                                          no np Tybetańczyka z Pigmejem. Teraz będzie łatwiej bo kolej do tybetu
                                          otwierają:)
                                      • iod Re: Sandra 27.06.06, 22:32
                                        normalnie wygaszacz ekranu chyba zmienię...co mi tam :)
                    • kmsanczia Re: The Lake House 27.06.06, 22:02
                      Widziałam ją tylko w Boys & Girls z Freddiem Prinzem Jr., piękne zakończenie. :)
    • iod Re: The Lake House 13.08.06, 23:35
      podciągam, bo to już niedługo

i dobranoc, bo znowu o Łomiankach nie piszę, zaraz ktoś pogoni ;)
      • boryska Re: The Lake House 15.08.06, 17:12
        Nie zapomnij o bilecie dla mnie:)
        • iod Re: The Lake House 15.08.06, 17:54
          cześć Boryska, jesteś już? czy piszesz z daleka?

• papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 22:04
            no właśnie zaraz ktoś nas przegoni:)))
            • iod Re: The Lake House 15.08.06, 22:13
              papirus22 napisał:

> no właśnie zaraz ktoś nas przegoni:)))

no właśnie - gdzie są wszyscy?????
              • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 22:15
                nie wiem, ja jestem, co do reszty to chyba "Huston mamy problem":))
              • esscort Re: The Lake House 15.08.06, 22:15
                pewnie jedzą grochówkę na jakimś festynie wojskowym
                • iod Re: The Lake House 15.08.06, 22:40
                  a widzieliście tę masę helikopterów dzisiaj na niebie - super widok!!!
                  widziałam! chyba z 8 naliczyłam :) dzieciaki moje przeszczęśliwe były !!!
                  • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 22:42
                    jakie helikoptery, nic nie widziałem, chyba te policyjne?
                    • iod Re: The Lake House 15.08.06, 22:45
                      nie...wojskowe były, jakby z Modlina na Bemowo wracały...suuuuper było...może
                      jakiś pokaz był, czy cóś???
                      • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 22:47
                        kaczory swietuja rocznice, jestemtotalmnym patriotą, ale przesadzają z tą
                        martylogią. "nie było cudu nad wisłą" czytałas???
                        • esscort Re: The Lake House 15.08.06, 22:51
                          helikoptery lecialy nad moją dzialką. Dom się trząsł. Wracaly z defilady.Kilka
                          dni temu (chyba w sobotę) też leciały - pewnie ćwiczyły, zeby wstydu na pokazie
                          nie było.
                        • iod Re: The Lake House 15.08.06, 22:53
                          czytałam. Mnie tam juz w szkole uczyli, że nie było ;)
                          • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 22:56
                            iod to Ty młoda jesteś badania hisoryczne w tym zakresie opublikowano dwa lata
                            temu:)
                            do tego czasu była to tajemnica:)
                            • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:00
                              tajemnica!!!! nie dla mojego pokolenia, prostowali nas jak mogli, ale nie
                              wyszło :)
                              • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 23:01
                                więc jest między nami przepaść ...pokolenia:)))
                                ah ta młodośc, kiedy to było???
                                • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:03
                                  Papi, pzrestań, piję i się smieję, ekran kompa cały w czerwonym winie....
                                  przepaść...pokolenia :))) dobre :)))
                                  • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 23:05
                                    no tak, bo mnie uczyli o cudzie nad wisła i tyle:(
                                    a może akurat za oknem był jakis mecz i niedosłyszałem???może jednak był jakis
                                    mecz!
                                    • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 23:08
                                      to może tak:
                                      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2855976.html

pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_warszawska_1920

wiadomosci.wp.pl/kat,8171,wid,7726927,wiadomosc.html?ticaid=12267
                                      • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:10
                                        no mówię przecież, że czytałam, wspomnienia tylko u mnie wywołałeś...
                                    • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:09
                                      a ja do tej pory pamiętam tę lekcję, bo nauczycielka historii i jednoczesnie
                                      dyrektorka liceum okropnie się przed nami jakos tak "zapluła" bo niby juz mogła
                                      powiedziec, ale jakoś żeby nie za duzo, i żeby "cudem' nie nazywać...., a przed
                                      nią te nasze gęby szyderczo-drwiące, persony uwikłane w to i owo, zmieniające
                                      rolki druku na bardziej przyjazny format, uczące się historii najnowszej
                                      niekoniecznie z podręczników, z perspektywy czasu - bardzo zabawne to wszystko
                                      było, naprawdę.
                                      • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 23:15
                                        mi chodzi raczej o to dlaczego konnica buddionego nie wspomorze
                                        tuchaczewskiego, po prostu ryzwaliowali, jeden wywodący się białej armii, drugi
                                        juz komunista, swoja dume przełozył, nad dobro zwiazku sowieckiego i o tym
                                        piłsudski wiedział:) Wszystko jasne dzieki naszym kryptologom, to dzieki nim
                                        doczekalismy sie pokolenmia które rozwaliło ppzniej enigmę, to tak na
                                        marginesie, i długo o tym pisac. Mnie to ciekawi i na razie tyle:)
                                        • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:19
                                          ja rozumiem, Papi :)
                                          • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 23:23
                                            wybacz iod, ja nie rozumie, skoro opublikowano te badania rok czy dwa lata temu
                                            to jak o nich uczyłas się w szkole. Jedyne wytłumaczenie, że uczyła Ciebie
                                            córka jednego z ówczesnych kryptologów?
                                            Te dokumnty leżały w workach w archiwum msw przez "dziesiąt lat"!!!
                                            • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:27
                                              Papi, co Ty pijesz tam z drugiej strony kabla???? przecież, żartując napisałam,
                                              że mnie w szkole uczyli, że cudu nie było. Bo i tak mnie uczyli...zeby oni
                                              wtedy o kryptologach wiedzieli to byliby o niebo szczęśliwsi, że tego "cudem"
                                              nazywać nie trzeba było...
                                              coś się tak uparł???? czytaj czasem między wierszami, please (przyszpanowałam
                                              po angielsku teraz).
                                              • papirus22 Re: The Lake House 15.08.06, 23:33
                                                uparł się jak zawsze, coś nie doczytałem, chyba. Jak zazwyczaj pisz pewnie!
                                                • iod Re: The Lake House 15.08.06, 23:41
                                                  Taki ładny wątek zepsulismy...przeszliśmy z romansu do kryptologii...może to i
                                                  nawet niezła puenta ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka