nefrea26 12.02.09, 10:24 Witam. Bardzo proszę o kontakty do dobrych pediatrów z Bemowa. Mieszkam w okolicy Powstańców Śląskich i Górczewskiej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy321 Re: Pediatra - Bemowo 17.02.09, 01:36 Medycyna Rodzinna przy Wroclawskiej- bardzo dobrzy pediatrzy, jestem zadowolona z wszystkich, szczegolnie dr Albrant-Kuzia polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
she1982 Re: Pediatra - Bemowo 18.02.09, 11:34 a ja tej pani doktor wlasnie nie polecam.. Kazda inna jest ok, byle nie ona Odpowiedz Link Zgłoś
halulah Re: Pediatra - Bemowo 03.11.09, 18:15 ja również nie polecam dr Albrant, po paru wizytach u niej przekonałam się że dla niej antybiotyk jest na wszystko nawet na tylko katar jak to mówi tak zapobiegawczo więc dla mnie taki lekarz jest skreślony bo jej leczenie więcej szkody niż pozytku może dziecku przynieść Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Pediatra - Bemowo 03.11.09, 20:53 A co myslisz o reszcie z MR na Wroclawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
halulah Re: Pediatra - Bemowo 10.11.09, 11:01 mój ranking 1. dr Dolińska super lekarka nie mam do niej rzadnych zastrzeżeń ale minusem jest to że rzadko przyjmuje bo leczy też tam dorosłych. 2. dr Lewandowska - zna się na leczeniu, nie daje pochopnie antybiotyków, sympatyczna, lecz trzeba samemu się wszystkiego dopytać 3. nie pamiętam nazwiska ale jedyny pan, taki dziadek, dobry w leczeniu schorzeń układu moczowego (nefrolog), bardzo miły lecz trzeba mieć cieprpliwość u niego na wizycie i więcej czasu zajmuje bo po pare razy wypisuje recepte, zwolnienia, zapomina co się do niego wcześniej mówiło ale dzieci go bardzo lubią dr Albrant jak już pisałam powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
michalinamisinska Re: Pediatra - Bemowo 21.05.14, 14:38 Polecam w Bell-Med na Szeligowskiej.Fajni lekarze i spokojnie,szybko jest wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
marishka26 Re: Pediatra - Bemowo 23.02.09, 22:29 ja polecam dr,Sobanską w przychodni przy ulicy Czuma.praiwe na przeciwko poczty na Powstancow Śląskich.Bardzo mila pani,swietnie podchodzi do dzieci ma rewelacyjny gabinek w którym dziecko zawsze coś znajdzie do zabawy ,ale nie o zabawe chodzi i zawsze odpowie na pytanie dotyczace dziecka.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Pediatra - Bemowo 10.11.09, 13:51 po pierwsze jesli mieszkasz rog Gorczewskiej i Powstancow to nie odsylalabym Cie na Wroclawska - bo masz spory kawalek drogi a z dzieckiem bywa roznie - czasami sie chodzi do lekarza wylacznie na okresowe kontrole a czasami dzieci choruja i trzeba byc szybko w gabinecie po drugie proponuje przychodnie Czumy, a tam polecana wczesniej dr Sobanska oraz dr Matysiak; ta druga od lat 6 opiekuje sie moimi dziecmi i jestem wiecej niz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_basienka_lol Re: Pediatra - Bemowo 10.02.16, 09:46 a ja akurat pani Sadowskiej nie polecam, może taka jest jak przedmówczyni ale pewnie dla swoich pacjentów. Jeśli przychodzisz do niej przypadkowo (nie jest dziecko u niej zapisane) albo masz badania przed szczepieniem (a tutaj lekarze bywają różni bo nie zapisują do twojego pediatry) to tez po łebkach i bez zainteresowania. Na dodatek oschle wyraża się na widok badań dziecka i jego wyglądu. nie daje nic na materacyk i nawet nie przypomni mamie żeby coś położyła, tylko przy niej tak się trafiło, a mamom może się zapomnieć choć mają kocyk. I kompletnie nie interesują ją uwagi rodzica. Wręcz kwestionuje wszystko co poprzedni pediatra dziecku zlecił i powiedział na temat jego przypadłości. Masakra, nie polecam Sadowskiej z Czumy 1 Odpowiedz Link Zgłoś