kinia117 29.05.09, 15:23 wlasnie zamieniam opieke nad maluchami na prywatna w medicover. Czy mozecie polecic jakiegos dobrego pediatre? Interesuja mnie placowki atrium i nawet bardziej inflancka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sziwer Re: pediatra w medicover 28.02.10, 17:28 up, tez interesuje mnie inflancka Odpowiedz Link Zgłoś
medicover1 Re: pediatra w medicover 10.03.10, 13:02 W Centrum Medicover Inflancka pracuje pięciu lekarzy pediatrów. Zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie mogą Panie zapoznać się z ich doświadczeniem zawodowym. www.medicover.com/plpl/275,Nasi-lekarze.htm Medicover Odpowiedz Link Zgłoś
artofmemory Re: pediatra w medicover 18.03.10, 10:46 Polecam Panią Wojtak-Dzideczek , przyjmuje w Atrium. Troszczy się o moją trójkę dzieci Karolina www.memoryart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
telluride logopeda w medicover 11.03.10, 11:20 Wszystkich pacjentow Medicover zapraszamy do Niepublicznej Poradni Pedagogiczno – Psychologicznej na zajęcia logopedyczne (wystarczy skierowanie od pediatry) zaburzenia mowy niepłynność (jąkanie) zbyt szybkie lub wolne tempo mowy niewyraźna mowa Prowadzimy również zajęcia dykcyjne, emisję głosu, ćwiczenia wymowy publicznej i scenicznej. e-mail: adverbum@home.pl adverbum.net.pl Adres: ul. Pileckiego 104 02-781 Warszawa - Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś