klijas 09.06.09, 15:57 Witam poszukuje namaiaru na sprawdzonego ortopedę spec. sie w temacie kregosłupa u malych dzici. Chopdzi mi o spec z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poldka Re: Ortopeda problem z kregsłupem 24.06.09, 10:08 polecam dr Wichłacza, pracuje m.in w Babka Medica przy rondzie radosława, polecany przez szpital na Żelaznej. Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Ortopeda problem z kregsłupem 24.06.09, 13:02 Polecam dr.Szymona Pietrzaka.Wiem że na pewno pracuje w Reh Medica mladzka.reh-medica.pl/ Moja córka ma problemy z kregosłupem w wyniku swojej genetycznej choroby.Jest to lekarz przede wszystkim nie bagatelizujący danego schorzenia a do tego sympatyczny.W CZD na oddziale neurologii jak lekarz usłyszał pod czyja opieką jesteśmy to powiedział że bardzo dobrze trafiliśmy.Wizyty równiez na NFZ,terminy nie takie długie,można poprosić o taki baaardzo szybki termin-miałam z dnia na dzień Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Ortopeda problem z kregsłupem 24.06.09, 13:09 Dobry jest też od trudnych przypadków dr.Paweł Michalski.Nie wiem dokładnie gdzie przyjmuje wiem ze wizyta jest bardzo droga,nie jest to bardzo wylewny lekarz ale podobno doskonały.Mojej kolezanki syn miał robioną przez niego operację i efekt zachwycający!Niestety operacja też prywatnie,ale warto było. W necie są o nim różne opinie,poczytaj zadecydujJeżeli nie jest to coś skomplikowanego na maxa to raczej nie ma sensu wywalac tyle kasy na niego Odpowiedz Link Zgłoś