iberka 27.02.04, 20:50 ktoras z emam obiecala nam przegrac plyte ale teraz sie nie odzywa...minely ponad 2 tyg wiec moze ktos inny ma i moglby nam ten film przegrac?bardzo mi zalezy iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mischell Re: Gdzie jest Nemo? 27.02.04, 22:51 hej... ja mam ten film mogę przegrać jesli chcesz... mischell@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Gdzie jest Nemo? 01.03.04, 14:50 Czy ja również mogę prosić o przegranie? Odpowiedz Link Zgłoś
mischell Re: Gdzie jest Nemo? 01.03.04, 15:07 mario_roso napisz na prv do mnie mischell@o2.pl podam szczegóły co i jak.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_gosiah Re: Gdzie jest Nemo? 02.03.04, 08:59 Czy ten film jest z POLSKIM dubbingiem? jesli tak, to również bardzo bym prosiła (mamy po angielsku, a jeszcze tacy biegli w tym języku nie jesteśmy)... Moge się zrewanżować innym filmem: "Lilo i Stich", "stich Misja", albo "Epoką lodowcową" (ten ostatni jest fantastyczny!)... aaa, i to są divix'y, nie mam dvd... mam też kilka gier dla maluchów... Pozdrawiam, gosiah Odpowiedz Link Zgłoś
mischell Re: Gdzie jest Nemo? 02.03.04, 11:13 mam angielską wersję tłumaczoną napisami w języku polskim... Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_gosiah Re: Gdzie jest Nemo? 02.03.04, 13:19 to niestety mamy to samo... szkoda... gosiah Odpowiedz Link Zgłoś