Dodaj do ulubionych

Przykro mi ;-((

09.05.04, 13:20
Jutro dzieci będą u mnie,moja córeczka troszkę choruje a ja żałuję że tu
napisałam,bo pomoc otrzymałam tylko od 1 emamy.Wiem że cięzkie czasy i nie
powinnam oczekiwać pomocy.Przepraszam że zaśmieciłam wasze forum ;-
((.Pozdrawiam Wszystkich.
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Przykro mi ;-(( 09.05.04, 15:19
      Nie lubię odzywac sie w takich sprawach, ale nie podoba mi sie to, co
      napisałas. Chyba jestes niesprawiedliwa.
      Zastanów sie jeszcze raz nad tym, co napisałas.

Chyba powinnas podziękować mamie, która Ci pomogła, zamiast miec pretensje do
      całej reszty.

Są inne mamy, które potrzebują pomocy w codziennym życiu, a nie w robieniu
      prezentów.
      • mojeserduszko Re: Przykro mi ;-(( 09.05.04, 15:38
        Napisałam to co czuję.Oczywiście że podziekowałam tej mamie.Jest mi przykro z
        tego powodu,że jak inne mamy zwróciły sie o pomoc to odrazu był duzy odzew,a ja
        nadal pozostałam sama.Czy to że jestm tu pierwszy raz odrazu mnie jakoś
        dyskfalifikuje ? Czy pomaga sie tylko tym mamom które są tu długo i któe
        znacie? nie wiem,nie orientuje sie w tym koligacjach więc przepraszam.I
        naprawdę jeśli mam,mimo swoich problemów czytać takie coś, to wybaczcie ale
        dziekuję za pomoc.Jakoś dam sobie radę ...."Kogo Pan Bóg stworzył,tego głodem
        nie umorzy "
    • wredna_mama Re: Przykro mi ;-(( 09.05.04, 16:29
      Moje Serduszko,
      Słabo mi się robi,jak czytam ,Twój post.Czy Ty uważasz,że tutaj mamy mają górkę
      pieniędzy,ubranek,itd?Piszesz,że "sorry,że zaśmiecam wasze forum",to nie jest
      zaśmiecanie,tylko według mnie myślałaś,że jak napiszesz tutaj to dostaniesz
      pełno rzeczy, a tu klops-jedna mama się odezwała.Zgadzam się z
      Coronellą,powinnaś podziękować tej mamie za pomoc.I nie pisz,"że żałujesz,że
      tutaj napisałaś".Niejednej mamie jest ciężko,ale jakoś sobie dają radę.
      Dziewczyny,nie piszcie ,skąd u Mnie tyle jadu i inne teksty,bo mam już dość
      takich postów,gdzie ktos pisze jaką ma ciężką sytuację życiową,a potem pisze
      tekst-"Żałuję,że tu napisałam".Agata
      • nela12 Re: Przykro mi ;-(( 10.05.04, 08:05
        hej-mysle ze moje serduszko poprostu sie zawiodlosadkiedy ta mama napisala
        pierwszy raz zglosilo sie do pomocy wiele mam-a pomogla tylko jedna!wiec mysle
        ze nie chodzi tutaj nikomu zeby kogos obrazac.Ale jak ktos ma tak trudna
        sytuacje poprostu szuka jakiejkolwiek pomocy(a tu najpierw ktos obiecuje,potem
        odmawia)i mysle ze oto wlasnie chodzilo Tej zdesperowanej mamie-miala
        nadzieje.....a teraz poprostu zloscsad Kornelia mama kochanego dwulatka
    • driadea Re: Przykro mi ;-(( 10.05.04, 08:52
      Z całym szacunkiem, ale ja też uwazam, że to nie na miejscu. Nikt nie ma
      obowiązku Ci pomagać,a po takim poście traci się także na to ochotę.
      Szczerze współczuję sytuacji, w której się znalazlaś, ale to jeszcze nie
      upoważnia Cię do uzurpowania sobie praw.
      pozdrawiam, Agnieszka
    • jotika Re: Przykro mi ;-(( 10.05.04, 09:27
      serduszko
      rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale zrozum tez inne mamy, te ktore pomagają - nie
      mamy nieskonczonej ilosci ubranek, butkow itp., jesli mozemy pomoc to czesto
      raz i jednej osobie, wiec przewaznie tej ktora pierwsza sie do nas zglosi, lub
      tej ktora blisko mieszka!
      ale jesli mozemy to pomagamy, i za to powinnas byc wdzięczna!
      pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze znajdzie się ktoś, kto
      zechce Ci pomóc!!
      • mojeserduszko to już koniec . 10.05.04, 10:04
        Wszystki macie racje,jestem troszke rozgoryczona,ale rozumiem Was.Jeszcze raz
        chciałam podziekować mamie która mi pomogła.Proszę jednocześnie nie krytykujcie
        mnie,mam wszystkiego dosyć i te słowa które czytam(nie wszystkie) poprostu mnie
        bardziej dołują.Uważam że mój wątek został już zakończony.Pozdrawiam Wszystkie
        mamy i ich pociechy.
    • mate73 Re: Przykro mi ;-(( 11.05.04, 22:28
      wydaje mi sie ze zbyt surowo obwiniasz emamy poczytaj dokladnie to forum a
      napewno cos znajdziesz bo jest tu naprawde duzo emam ktore chca oddac cos po
      swoich dzieciach i nieczekaj az ktos ci cos podrzuci bo to w twoim interesie
      jest znalezc cos dla twoich dzieci a ciezko jest nie tylko tobie sorry
      • marteczka271 Re: Przykro mi ;-(( 11.05.04, 23:15
        Piszę w imieniu Kasi.Ona ostatnio żadko do mnie przychodzi bo jej córeczka jest
        chora.Ona nie ma dostępu do netu a ja nie zawsze mam czas żeby zajrzeć,a jak
        coś dla niej znajdę to już jest oddane,a nie chcę sie narzucać.Dlatego jeśli
        któraś mama ma ochotę coś oddać,to zamiast podawać ogłoszenie niech poprostu
        odpisze na ogłoszenie do tych mam które coś potrzebują.Pozdrawiam
        • idg Re: Przykro mi ;-(( 12.05.04, 08:35
          zy mozesz podac co jest Kasi potrzebne albo niech sama napisze do mnie na adres
          iwo_it@yahoo.com
          Pozdrawiam, Iwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka