ksantypa30 07.07.04, 14:41 wózek dla lalek: spacerówka + gondola oddam jakiejś małej zielonogórzance Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa30 Re: ODDAM wózek dla lalek 07.07.04, 15:01 zapomniałam dopisać że odbiór tylko osobisty. Ewentualnie możemy z mężem dowieśc ale tylko w obrębie miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
agula55 Re: ODDAM wózek dla lalek 07.07.04, 15:09 jestem zainteresowana pokryje koszty przesyłki moze jeszcze cos dołoze czego potrzebujesz moje gg 8162886 Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: ODDAM wózek dla lalek 08.07.04, 19:22 wózek dla lalek: spacerówka + gondola oddam jakiejś małej zielonogórzance ze wzgledu na gabaryty wózka odbiór tylko osobisty Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: ODDAM wózek dla lalek 12.07.04, 09:39 wózek dla lalek: spacerówka + gondola oddam jakiejś małej zielonogórzance ze wzgledu na gabaryty wózka odbiór tylko osobisty Odpowiedz Link Zgłoś
anetkamisia Re: ODDAM wózek dla lalek 13.07.04, 14:37 cześc! jestem mamą dwuletniej Kingusi która bardzo chciałaby mieć wózek ale te w sklepie są za drogie i nie stać mnie na kupno nowego, pożyczyłam od koleżanki i narazie mała bawi się tym pożyczonym, jeżeli oferta jest aktualna,to prosze o kontakt jestem z zielonej góry. mój email to anetkamisia@interia.pl Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś