doroy1 21.09.04, 17:01 Witajcie emamy! Moze którejs zalega w domu torba do wózka , oczywiście kolor i stan torby obojetny (aby nadawała sie do uzytku). Oczywiście pokryje koszty transportu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewatr Re: torba do wozka -prosze! 22.09.04, 08:44 mam torbę gerber(niebieska)-jest uprana, w środku ma małe uszkodzenia, ale spokojnie jeszcze nadaje się do użytku. przesyłka będzie kosztować 5 lub 6zł- priorytet.jak chcesz to zorganizować? pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś
doroy1 Re: torba do wozka -prosze! 22.09.04, 09:18 napisałam na gazetowskie priva. Odpowiedz Link Zgłoś
margoo2 Re: torba do wozka -prosze! 22.09.04, 15:44 ja mam.czerwona w dobrym stanie.nawet bardzo dobrym.malo uzywana.razem z przewijakiem w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna251 Re: torba do wozka -prosze! 22.09.04, 16:30 Mam granatowa torbe Chicco, prawie wcale nieuzywana, z przewijakiem w srodku. Jest w bardzo dobrym stanie, tylko musisz ja "poobierac", bo widocznie z czyms ja wypralam i jest obleziona. Napisz czy jeszcze ci potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
doroy1 Re: torba do wozka -prosze! 22.09.04, 21:26 Dziękuje bardzo za odzew, umówiłam się juz z ewatr. Mimo wszytsko dziękuję i jest mi bardzo miło że moge na Was liczyć emamy. Odpowiedz Link Zgłoś