Dodaj do ulubionych

Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie teraz?

22.09.04, 10:53
Witam,
wszystkie e-mamy, które juz kiedyś pomogły, albo chociaz z wątków znają moją
sytuację. Kochane dziewczyny, z niektórymi z Was miałam kontakt, przy okazji
pomocy dla mojego Oskarka lub Anii i Adasia.
Bardzo gorąco zwracam się do Was raz jeszcze o jakiś gest i pomoc. Co prawda
u mnie "zaświeciło słoneczko" i od 1 września mam pracę smile) Na razie co
prawda do końca miesiąca, ale staram sie jak mogę aby jej nie stracić.
Problemy jednak pozostają. Dzięki tej pensyjce (580zł) będę miała na koniec
miesiaca na soczki, pampersy czy papu dla Oskara i siebie. Kiedyś nawet tego
nie miałam, więc teraz odczuje różnicę. Pozostaje jednak problem ubranek na
zimę. Szanowne e-mamy jeśli znajdziecie coś z jakiś spodenek, kurteczki,
bucików itp, co przyda sie na zimne dni, to proszę nie zapominajcie o nas!
Mogę pokryć koszty wysyłki ( teraz moge "zaszaleć"). Mam nadzieję, ze
praca "zostanie ze mna na dłużej" i za ofiarowane dobro będę mogła
podziękowac tym samym.
Przy okazji raz jeszcze dziękuje wszystkim tym mamom, które nawiązały
poprzednio ze mna kontakt. Jak to sie mówi: (niech Wam Bozia w dzieciach
wynagrodzi.)
Obserwuj wątek
    • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 12:24
      Pozwoliłam sobie podnieś, bo w nawale wątków o oszustwa itp, inne tematy giną.
      Ponawiam prośbę.
      • katarzyna251 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 13:28
        Jak duzy jest Oskar? Tzn jaki rozmiar Ci potrzebny?
        • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 13:31
          Witam,
          Oskarek ma rozmiar 92 - 98. Buciki tak 23/24. Ma skończone 16 m-cy, ale podobno
          duzy jak na swój wiek i wiekszość e-mam, którym miałam okazje go przedstawić
          twierdzą, że wyglada na 2 latka.
          Bardzo dziękuje za odzew.
          Pozdrawiam
          • katarzyna251 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 13:44
            Poprosze o adres. Niestety pomoc bedzie niewielka bo moj ery ma dokladnie 2
            lata i taki nosi rozmiar, ale moge sie podzielic. Ostatnio zrobilismy duze
            zakupy i mysle ze cos mozemy odstapic. Nie poratuje cie butami ani kurtka, ale
            spodenki sie na pewno znajda. Pozdrawiam.
            • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 13:58
              Bardzo dziękuje. Kazda rzecz to juz coś. Spodenki też są "konieczne do
              szcześcia".
              ADRES; (oficjalnie bo nie mam nic do ukrycia - to tak a muzą do ponizszych
              watków o oszustkach)
              Dagmara Litwin
              ul.Ugorek 4/87
              31 - 456 Kraków
              Napisz jesli bedziesz mogła, czy wysłalas i jakie beda koszty ( żebym była
              przygotowana)
              Dziękuje i całuski
              • 26magda3 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 14:52
                napisz do mnie na priva i podaj swój telefon. Też jestem z krakowa!!!
                • katarzyna251 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.09.04, 16:34
                  Dagmara, przejrzalam szafe i moge ci wyslac calkiem nowe spodenki czerwone, do
                  kompletu bluza- ta niestety uzywana wiec jest troche sprana, koszulę na 104
                  nowiutką, mocno zuzyte body i koszulke z dlugim rekawem. Te uzywane rzeczy
                  nadaja sie raczej do chodzenia po domu- jesli sie nie przydadza to trudno.
                  Acha, mam jeszcze cieplutkie rajtuzki frotte- niestety tez uzywane, ale pod
                  spodenki na zime w sam raz. Mam nadzieje ze rozmiar bedzie dobry. Wysle
                  najdalej jutro, a o koszty sie nie martw.
                  Pozdrawiam. Kasia.
                  • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do katarzyna251 23.09.04, 07:03
                    katarzyna251 napisała:

Te uzywane rzeczy
                    > nadaja sie raczej do chodzenia po domu- jesli sie nie przydadza to trudno.

Droga Kasiu, jak to się nie przydadzą?? Przecież ja nie prosze o ciuszki na
                    rewie mody. Ja proszę dlatego, że jest ciężko i nie zamierzam wybrzydać.
                    Wszystko się przyda. Każdy drobiazg. Jak życie dopiecze, nie ma na podstawowe
                    rzeczy, to człowiek potrafi się cieszyć ze wszystkiego. Naprawdę bardzo
                    dziękuje za pomoc.
                    • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do 26magda3 23.09.04, 07:10
                      Dziękuje za odzew. Napisałam na priva.
    • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 23.09.04, 11:31
      Kochane emamy. Poszperajcie proszę po szafach. naprawdę nic nie posiadaćie do
      podarowania Oskarkowi? Bedę wdzięczna za kazdy gest.
      • katarzyna251 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 25.09.04, 14:38
        Paczuszka wysłana. Napisz kiedy dojdzie.
        Pozdrawiam.
        • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do katarzyna251 27.09.04, 11:31
          • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do katarzyna251 27.09.04, 11:33
            Przepraszam za szybko nacisnęłam Enter.
            Bardzo dziekuje za pomoc. Jak paczuszka dojdzie to oczywiście dam znać.
            Pozdrawiam smile)
            • jaroosi Do katarzyna251- bardzo dziękuje :-)) 29.09.04, 10:00
              Witaj,
              bardzo goraco dziękuje za paczuszkę. Wszystko jest super. Najwspanialsze
              spodenki z polarka, cieplutkie a do tego jak NOWE.
              Bardzo dziękuje i śle buziaczki.
    • sojanka Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 01.10.04, 12:19
      W związku z wyjaśnieniami jaroosi kasuję cześc postow ( w tym swoje). Przyjmuję
      je do wiadomości, a jaroosi przepraszam - może faktycznie tamten post pisałaś w
      imieniu kogoś innego. W każdym razie moją uwagę na tamten post zwróciła jedna z
      emam - widicznie dziewczyny wrzucają sobie nicka w wyszukiwarkę, zanim komuś
      pomogą i to co pod tym nickiem znajdą ma też znaczenie dla pomocy.
      Jeszcze raz Cie przepraszam jeśli się pomyliłam w ocenie.
      • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 01.10.04, 13:59
        sojanka napisała:

> W związku z wyjaśnieniami jaroosi kasuję cześc postow ( w tym swoje).
        > Jeszcze raz Cie przepraszam jeśli się pomyliłam w ocenie.

Oczywiście przyjmuje. Ja tez przepraszam, ale trochę zabolały te oszczerstwa.
        Łzy stanęły w oczach, adrenalina podskoczyła...
        Rozumiem - taka Twoja praca.
        • saba76 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 01.10.04, 14:27
          mam dla Twojego synka spodenki ortalionowe,ale niestety kurtki chyba
          niema,jeszczr zobacze.
          wiele niepomoge bo moje mlodsze skoleji nosi 80tki smile
          spodenki mam akurat 3pary wiec spokojnie 1 moge oddać,żadna rewelacja ale
          cieple i na snieg wsam razsmile
          Niewiem jak wysle,bo też dopiero zaczełma prace i trudno mi obrobić sie
          zewszystkim,ale [postasram sie jak najszypciej
          • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do saba76 04.10.04, 06:52
            Dziękuje,
            bardzo się cieszę, bo na 100% spodenki się przydadzą. Jeśli znajdziesz
            kurteczkę to fajnie, a jeśli nie to też sie nic nie dzieje - spodenki na śnieg
            pewnie będą najczęściej wykorzystywane. SUPER!! smile)
    • saba76 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 07.10.04, 19:15
      mam i kurteczke-coprawda cięzko mówić o komplecie z spodniami ,ale przeciesz
      chodzi o ciepło dzieckasmile
      moge wysłać już teraz ,ale wtesdy zapobraniem(sama niemam kasy,a doszly wydatki)
      lub po 15,choć nieukrywam też bedzie mi cięzko,wiec jak możesz to zapobraniem.
      Napisz do mnie ok
    • chochlik4 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 07.10.04, 20:02
      Hej! Mam do oddania 7 par skarpetek, tzw. komputerówki. Typu sportowego, mało
      używane. Nie "dziewczyńskie", raczej unisexy. Długość stopy 11- 13 cm. Jeśli
      chcesz to odezwij się do mnie gg 1490441 lub malgorzata_uhl@poczta.onet.pl
      Mieszkam bardzo blisko Ciebie (może nawet spotykałyśmy się na ulicywink )
      • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć- do chochlik4 11.10.04, 06:28
        Bardzo dziękuje za wszystko. Gorące całusy za polara dla mnie. (Wracam do domu,
        a tu niespodzianka...) Jest super! Dzisiaj juz sie "odstrzeliłam" w cieplutka
        bluzę.
        Raz jeszcze dziękuje i pozdrawiam Ciebie oraz Agatkę.
      • saba76 wysłałam paczke dziś 11październik:) 11.10.04, 17:31
        daj znać jak przyjdzie
        • jaroosi Re: do Saba76 22.10.04, 10:31
          Witaj,
          paczuszka doszła. B*A*R*D*Z*O D*Z*I*Ę*K*U*J*E !!! Przepraszam, że tak długo nie
          dawałam zanku zycia, ale Osi był chory ( antybiotyk, a potem zastrzyki ) więc
          siedziałam w domu. Teraz jestem juz spowrotem w pracy i mam dostęp do netu.
          Raz jeszcze serdeczne dzięki. (Najlepsza zabawa z rękawiczkami - jak ma ubrane
          to rączki trzyma tak wysztywnione jak by miał w gipsie - hehehe.
          Buziaczki i pozdrawiam
    • mokka25 Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-czy pomożecie ter 22.10.04, 11:23
      Masz już buty dla synka? Mogę Ci wysłąć zimowe Bartki, stan bardzo
      dobry ,rozmiar 24.
      GG 3296806
      • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do Mokka25 25.10.04, 09:28
        Napisałam na pocztę.
        • jaroosi Re: Zawsze mogłam na Was liczyć-do Mokka25 27.10.04, 11:18
          Na kolejna Twoją wiadomośc odpisałam na priva.
          Dziękuje z góry smile)
          • jaroosi Do Mokka25 - gorące dzięki 09.11.04, 08:36
            Bardzo gorąco dziękuje za paczuszkę, a raczej wielka paczkę. Gorące
            buziaczki !!! Nie przypuszczałam, że tyle tego będzie. Oskarek pół dnia
            paradował z misiem na plecach. SUPER - NAPRAWDĘ BARDZO MOCNO I SERDECZNIE
            DZIĘKUJE.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka