magdark 26.03.05, 22:30 mam do oddania wózek trzyfunkcyjny polskiej firmy Polak. Wózek jest używany, ale w bardzo dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga7878 Re: oddam wózek - wawa 27.03.05, 00:11 hej, a dokładnie gdzie w wawie. ja mieszkam daleko od wawy ale może "daleki" znajomy mógłby odebrać. ja mam córeczkę malutką trzymiesięczną wcześniaczkę. specerek w wózku dopiero przed nami. po synku mam nieciekawy więc może... pozdrawiam aga grzes małgosia i andrzejek - aniołek Odpowiedz Link Zgłoś
mamainiania Re: oddam wózek - wawa 28.03.05, 23:23 Witaj, pisałam wcześniej że potrzebuję wózek dla dzidzi mojej koleżanki, która wózka nie ma wcale, ma niepełnosprawne dziecko i z kasa jak wszędzie ciężko. Jeśli to nadal aktualne to napisz proszę na adres gazetowy. Mieszkamy niedaleko Warszawy więc z odbiorem nie będzie kłopotu. Pozdrawiam - Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kaska28 Re: oddam wózek - wawa 29.03.05, 15:15 Witam serdecznie! niedługo zostanę młodym tatusiem, z przyjemnością przyjmę wózek, moge pokryć koszta. Mój adres: Bogdan Juchno 18-210 Szepietowo ul. J.Słowackiego 10 Pozdrawiam Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
kostek33 Re: oddam wózek - wawa 15.04.05, 15:17 czy ten wózek jest jeszcze aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś