cruella Re: PRZYJMĘ KLOCKI LEGO!!! 07.01.06, 19:07 1. wyłącz CapsLock, w necie taki tekst oznacza krzyk 2. skąd jesteś? wysyłka/odbiór osobisty? 3. na tym forum panuje taka niepisana zasada, że proszący pisze choć kilka słów (niekoniecznie okraszonych łzami, nie każda prośba musi być podparta dramatyczną sytuacją; słowa "moja Kasia lubi bawić się..." z pewnością by tu pomogło) 4. koniecznie Lego? jest kilka innych firm produkujących klocki kompatybilne z Lego. ps. też bym chętnie przyjęła, mój syn uwielbia klocki)) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: PRZYJMĘ KLOCKI LEGO!!! 07.01.06, 19:13 ja tez bardzo chetnie przyjme a wlasciwie moj syn bardzo lubi sie bawic a jest to tez super dkla niego cwiczenie manualne-oczywiscie kompatybilne mile widziane trojnmiasto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: PRZYJMĘ KLOCKI LEGO!!! 07.01.06, 22:17 no a krzyk krzxykiem,jak komus przeszkadza,a tu proszę,łez brak a już dobrzy ludzie nieznajomi pomagają sobie wzajem...)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_dorotka Re: PRZYJMĘ KLOCKI LEGO!!! 07.01.06, 19:16 Ja też jeśli można podpisuję się pod tym postem gdyż z wielką chęcią przyjełabym klocki niekoniecznie lego Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: PRZYJMĘ KLOCKI LEGO!!! 07.01.06, 20:32 a ja moge komus pozyczyc..bo mój dostał troche w spadku po starszym wujku, ale jakos jeszcze nie wykazuje checi do ich układania - tylko leżą i kurza się i miejsce zajmuja Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: PRZYJMĘ KLOCKI LEGO!!! 07.01.06, 20:51 cvhetnie pozycze a potem odesle Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 aqua696 07.01.06, 21:00 nie ma sprawy moge pozyczyc tylko nie sa to pełne zestawy to mieszanki róznych częsci z róznych zestawów Lego - brat juz ma 16 lat wiec częśc juz zdążył pogubic ale domek zbudowac sie da - bo budowalismy sa tez rózne koła i podwozia od aut więc auta pewnie tez da sie zbudowac muszę je tylko chyba troche wymyć, bo na niektórych jest poprzyklejana plastelina..chyba ze ci nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: aqua696 07.01.06, 21:03 nieprzeszkada sama wymyje umiem oki jesli mozna to podesle ci adres na priv i dogadamy szczegoly napisz skad jestes? To ze rozne to nieproblem moj kaj znam zycie to same abstrakcje bedzie budowal i tworzyl Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: aqua696 07.01.06, 21:05 jestem z Łodzi ..napisz na priv adresto w poniedziałek wysle Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia sylka22 07.01.06, 21:09 Sylwuniu,jak masz gg to odezwij sie do mnie-2230222 Odpowiedz Link Zgłoś