Dodaj do ulubionych

Pomogę ciężarnej z kwietnia z Wwy

26.01.06, 17:38
Witam,

szukam ciężarnej, która rodzi w kwietniu i mieszka w Warszawie. Chętnie oddam
ubranka oraz akcesoria potrzebne noworodkowi. Proszę o kontakt na priva.
Obserwuj wątek
    • kassienkak1 Re: Pomogę ciężarnej z kwietnia z Wwy 26.01.06, 17:49
      napisałam maila
    • ulala.v Re: Pomogę ciężarnej z kwietnia z Wwy 26.01.06, 17:51
      szkoda, że nie z Wrocławia...sad....rodzę 07 maja i nie mam pracy-straciłam w
      3cim m-cu ciążysad echhhh....
      pozdrawiamsmile
      • kassienkak1 do ulala.v 26.01.06, 17:58
        witaj!!!ja rodze 30 marca a Ty miesiac pozniej wiec z checia oddam Ci kilka
        ubranek po moim Dzieciatku smile my wyrosniemy a dla Twojego bobaska bedzie w sam
        raz smile Co prawda nie obiecuje kokosow bo sama nie mam ale co bede mogła oddac
        Ci to z checia sie podziele - trzeba sobie pomagac smilenapisz do mnie na maila smile
        pozdrawiam goraco Kasia
        • ulala.v Re: do ulala.v 26.01.06, 18:21
          Dzięki ogromnesmile)))))) Napisałam na priv smile))
          • juliaaaaa Re: do ulala.v 26.01.06, 19:02
            Dziewczyny, chętnie pomogłabym komuś spoza Warszawy, ale mam do oddania dużo
            rzeczy dużych gabarytowo (wanienka, przewijak, mata), których nie mam jak
            wysłać sad(( Dlatego szukam kogoś z W-wy lub okolic, żebym mogła zawieść
            samochodem. Poza tym chciałabym, żeby to była pomoc długofalowa i chciałabym na
            bieżąco dowozić kolejne rzeczy, które mnie nie są już potrzebne.

Pozdrawiam
            • ulala.v Re: do ulala.v 26.01.06, 19:43
              juliaaaaa rozumiemsmile ale tym przewijakiem mnie dobiłaś crying ...mam tak mały
              pokój, że nie mam miejsca na stolik czy coś w tym rodxzaju i marzy mi sie
              przewijak taki to założenia na łóżeczko echhh smile
              • maewula dom samotnej matki 27.01.06, 00:26
                lub każdy inny dom dziecka w którym są maluszki chętnie przyjmie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=33384775&a=33384775
              • morepig Re: do ulala.v 27.01.06, 18:24
                taki na lozeczko mozna zrobic z kawalka dechy smile tylko trzeba zamontowac
                stopki. i na to cos miekkiego polozyc. i tyle wink
                ja swoj niestety sprzedalam juz dawno..
                • ulala.v Re: do ulala.v 27.01.06, 19:27
                  morepig właśnie taki mam plansmilesmile nowy kosztuje 65zł w tesco a ja włąśnie sobie
                  obmysliłam że wezmę kawałek dechy(jeszcze nie wiems kąd ale coś wymyślębig_grin)
                  wyłożę to gąbką (po drugiej stronie ulicy mam tapicera i mam nadzieję że ma
                  gąbki big_grin) a na wierzch już sobie upatrzyłam taką ceratę jak na obrus ale
                  widziałam takie dzieciowe wzorki misie, słoniki itd-16zł/mb a mi trzeba 0,5 mbsmile
                  • juliaaaaa Re: do ulala.v 28.01.06, 14:08
                    Ula, chętnie bym Ci pomogła, zwłaszcza, że jestem z Wrocławia. Ale nawet nie
                    wiedziałabym jak i w co spakowac te wielkie rzeczy sad((( Mam nadzieję, że cos
                    wykombinujesz z tym przewijakiem.

Pozdrawiam serdecznie
                    • ulala.v Re: do ulala.v 28.01.06, 14:13
                      julia to skąd Ty w końcu jesteś, bo ja już się pogubiłam?? big_grin Ja na pewno coś
                      wykombinuję, bo całe życie kombinuję więc mam wprawę, sweterek na drutach
                      właśnie robię, pościel uszyłam ze swoiicj starych własnych, kocyki to samo,
                      ręczniczki z kapturkiem ze swoich dużech ręczników hehe a jaka frajda przy
                      tym big_grin
                    • juliaaaaa Re: do ulala.v 28.01.06, 20:19
                      Urodzona we Wrocławiu, zamieszkała w Warszawie wink
                      • ulala.v Re: do ulala.v 28.01.06, 20:32
                        a to już kumamsmile
                        • juliaaaaa :((((( 02.02.06, 18:28
                          I znowu oszustwo. Najpierw chciała, żeby koniecznie przesłać pocztą albo sama
                          przyjedzie. Gdy wymusiłam, że przywiozę rzeczy, podała na odczepnego adres,
                          który okazał się... nieistniejący. Jechałam na darmo. Tak mi przykro, że na
                          takim forum są oszuści...

Jeśli jeszcze jakaś mama z Warszawy potrzebuje pomocy, to zostało mi jeszcze
                          trochę ciuszków...
                          • malgog Re: :((((( 02.02.06, 18:39
                            Julia, pamiętasz mnie ?
                            Ja niestety nie bedę mamą w kwietniu ale znam przyszłą mamę jesienną,

szczegóły na priv
                          • ulala.v Re: :((((( 02.02.06, 20:29
                            sad przykre to jest
                            • vaniliaa1 Re: :((((( 03.02.06, 08:22
                              a mozesz napisac kto to???? bedziemy sie wystrzegac tej osoby...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka