soulshuntr 19.12.12, 15:43 Czy na kartce swiatecznej ktora ma juz nadrukowane zyczenia dopisujecie jeszce do nich jakies od siebie, czy tylko podpisujecie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: kartki świąteczne 19.12.12, 16:05 ja dopisuję happy new fear i krzyżyk rysuję mam wtórny analfabetyzm taka choroba cywilizacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: kartki świąteczne 19.12.12, 18:50 to moje kółko-odeślę w przyszłym roku, Ty mnie jeszcze w przyszłym i po kilku latach bedzie wiadomo która wygrała;-p Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: kartki świąteczne 19.12.12, 16:19 to zalezy od stopnia lubienia adresata (im blizej swiat tym bardziej serio odpowiadam, cos nie teges ze mna...) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_dyskusyjny Re: kartki świąteczne 19.12.12, 16:50 Kup kartke bez zyczen i sam napisz. Chyba, ze nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kartki świąteczne 19.12.12, 20:52 i co jeszcze, może obrazek też ma sam narysować? i kopertę zaadresować? teeeeż. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: kartki świąteczne 19.12.12, 18:32 przeczytałam kurtki świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
brown_aurelia Re: kartki świąteczne 19.12.12, 19:24 wpisuje zawsze coś od siebie, uważam, że to miły gest :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kartki świąteczne 19.12.12, 19:32 Ignorujemy te gotowe i piszemy w całości od siebie, nie nawiązując do nadrukowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: kartki świąteczne 19.12.12, 21:25 Staram się nie kupować z wydrukowanymi życzeniami (co nie jest takie znowu proste, bo chyba przewaga tych nie dla mnie grr) a jeśli już mi się tak zdarzy - wydrukowane życzenia zostawiam jak są a w drugiej części kartki piszę życzenia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kartki świąteczne 19.12.12, 21:31 nie po to kupuję z życzeniami żeby jeszcze potem się wysilać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: kartki świąteczne 19.12.12, 21:37 wyslalem dwie, zona tez. W zaleznosci od lubienia, podpisujemy standartowe .... lub dokladamy wlasny tekst. ALE! Ladna kartka kosztuje 4-4.50 plus znaczek - to ok. 6 dolcow, za te pieniadze moge rozmawiac z Polska przez 2 godziny. Zatem, kto ma telefon ma szanse na rozmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: kartki świąteczne 19.12.12, 22:08 Mamuniu, nawet w wątku o kartkach wycinają posty? Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: kartki świąteczne 19.12.12, 22:15 hahaha, serio? ale mnie juz nic tu nie dziwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: kartki świąteczne 20.12.12, 00:36 to zależy. jesli lubie adresata i chce mu cos przekazac to kupuje kartki w ktorych nie ma życzeń gotowych i piszę coś od siebie, jeśli to ma byc tylko formalnosc to wybieram te z zyczeniami i sie podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
pmk_pmk Re: kartki świąteczne 21.12.12, 18:51 Kupuje kartki bez zyczen. Wyslanie podpisu to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś