sssiwa 03.02.06, 22:34 Dziewczyny pomocy niewiem oco chodzi.!!!!!!!!!Błędny Token przy wysyłaniu mi sie to pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytatar Re: Niemoge wysyłać meili pokazuje sie Błędny Tok 03.02.06, 23:24 Ja wlasnie mam to samo,taz za cholere nic nie chce isc i tak siedze i sie zastanawiam co to ten token? Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: mam to samo 04.02.06, 09:08 hej, przy wysyłaniu maila?? Ja mam system token do konta internetowego, to jest taki mały pilocik z cyferkami i na hasło, to jest jeszcze dodatkowo oprócz hasła, ale do konta Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 ja tez tak mam :( 04.02.06, 11:31 a jeszcze wczoraj popołudniu wszystko było ok..bo @ wysyłałam Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Re: Niemoge wysyłać meili pokazuje sie Błędny Tok 04.02.06, 11:31 mam to samo co robić Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Re: ja tez mam to samo-co to jest TOKEN? 04.02.06, 12:00 no kurde u mnie też awaria - a właśnie mam potrzebe wysłac maila // Odpowiedz Link Zgłoś
ewula_p Zróbcie przekierowanie 04.02.06, 20:36 Dziewczyny, ja już dawno wysiadłam z pocztą gazetową, takie cuda się działy, że miałam dość, a pozatym często rozsyłały się wirusy przez serwer gazety. Mam przekierowanie ustawione w poczcie gazetowej i wszystkie maile sa przesyłane na inny adres, potem juz odpisuję z tego drugiego i jest ok. Ja np. mam pocztę na innym serwerze, ale dla ułatwienia zostawiłam sobie ten sam login, więc można mnie skojarzyć z gazetowym. Spróbujcie może też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś