mircea 22.03.06, 21:32 klamag, ania198, aqua, roxanna1336, nati364, niteczka51 - paczki wysłałam dzisiaj priorytetem powinny być jutro, najpóźniej pojutrze. Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik35 Zwiatrem 22.03.06, 22:51 Bez znaku zapytania się pisze .Ma być z wykrzyknikiem.Mircea jesteś boska! A jaka ładna do tego he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
mircea boska?? litości!! 22.03.06, 23:23 Drogie Panie, bez przesady! Z tą boskością, to w moim przypadku nie te klimaty trochę Już pisałam, że z nuuuudów to robię (hihi).... Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 A skąd wiesz o jakiego boga nam chodzi? 23.03.06, 22:56 Mircusia nie będź taka skromna, bo każdy wie, ze robotę odwalasz nie z tej ziemi, jak conajmniej kilka instytucji charytatywnych razem wziętych.Jak fajnie zabrzmiało......Jestem Droga Pani? Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Ja również bardzo dziękuję! :)) 24.03.06, 09:49 Mircea - ślicznie dziękuję za paczuszkę, ubrania są na mnie dobre i są bardzo fajne ( cieszę się ogromnie, że dobre, bo dwie pary spodni miałam na tyłek, tak przytyłam, że .. szkoda gadać :o ), no i śliczna karteczka. Jesteś naprawdę WIELKA. Napisz proszę co z kosztami przesyłki, gdzie wpłacić pieniążki. Serdecznie pozdrawiam ! ))) Odpowiedz Link Zgłoś