03.04.06, 09:24
Drogie mamy w czym wysyłacie rzeczy które chcecie oddać innym mamom?Czy
kupujecie specjalnie na poczcie paczkę?Czy można w czymś innym?
Obserwuj wątek
    • tweens Re: wysyłka 03.04.06, 09:25
      w kartonie
      • lakie Re: wysyłka 03.04.06, 09:39
        dokładnie, w kartonie smile najlepiej pójść i poprosić panią w spożywczym, mają tam zawsze masę kartonów i kartoników różnej wielkości i przynajmniej solidnych bo te pocztowe są bardzo prowizoryczne i cienkie, ja im nie ufam chyba żeby okleić je całe taśmą a do tego wcale nie są tanie smile
        Pozdrawiam

Kasia

lakie.bobasy.pl
        GG 1930647 smile Mam już WIZYTÓWKĘ!!! smile
    • blu-velvet Re: wysyłka 03.04.06, 09:47
      male paczki wysylam w kopercie z "bąbelkami"-są na poczcie do kupienia różne
      rozmiary-do najwiekszej wchodzi ok kilograma ciuchow.Wieksze w zaleznosci co
      wysylam albo w reklamowkach owinietych papierem albo w kartonach/w kartonach
      paczka jest ciezsza/.
    • zwiatrem Re: wysyłka 03.04.06, 10:44
      idę do sklepu i prosze o kartony lub sama je biore kiedy stoja przed sklepem,
      jednak jak kogos na bąbelkowe (drogie) koperty kogoś nie stać, więc koszt ten
      zmniejszam tak, że miekkie rzeczy pakuję solidnie w folie , oklejam, potem
      zawijam starannie papierem oklejam i tak spakowana miekka paczkę rónież można
      wysłać...przynajmniej kilka mama tutaj tak dostało ode mnie paczkę i poczta
      zawsze je przyjmuje.
      Pamiętaj jedank o starannym zaklejeniu kartonu bowiem oni paczkami rzucają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka